fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

OOTD Op vakantie in Frankrijk

OOTD Op vakantie in Frankrijk

Op maandag 15 juni gingen de grenzen eindelijk weer open. Op donderdag, in diezelfde week, vertrokken wij naar Zuid-Frankrijk. In onze eigen auto reden wij de grens over richting Castellane. Een prachtig plaatsje vlakbij de Gorges du Verdon in het departement Alpes-de-Haute-Provence. Hier hebben we genoten van onze vakantie. Uiteraard ook wat outfitshoots gedaan dus in dit artikel is het hoog tijd voor deze OOTD Op vakantie in Frankrijk. Let’s go! 

OOTD Op vakantie in Frankrijk

Frankrijk staat natuurlijk vooral bekend om haar pittoreske dorpjes en daar is Castellane er zeker een van. Sowieso is het de perfecte uitvalbasis als je een bezoek wilt brengen aan de Gorges du Verdon. Wij hebben onze motoren altijd bij op de aanhanger en motorrijden in Frankrijk is een gigantische aanrader. Zeker in dit gebied vind je echt de mooiste routes. Daarnaast kun je vanuit Castellane ook prima een bezoekje brengen aan de kust en steden bezoeken zoals Monaco, Cannes en Nice.

Instaproof Frans dorpje

Een voordeel van een schattig, Frans dorpje is dat het mega Instaproof is. Het stikt er van de schattige straatjes en leuke luikjes en prachtige kleuren. Je kunt je dan natuurlijk ook wel voorstellen dat ik daar heerlijk ben los gegaan en de helft van de foto’s nog niet eens op mijn instagram staat. To be continued…

Anyways, op naar het lookje. Ik draag een zwarte top van My Jewellery. Deze ontving ik rond kerst om te dragen onder een zwarte mesh top. Echter vind ik hem op deze manier ook prima kunnen voor de zomer! De jeans die ik draag is een denim mom jeans met een destroyed lookje. Een lichte jeans om de look net wat meer zomers te maken. Hij is van het merk VeroModa en mijn favoriet op dit moment. In de jeans draag ik een cowboybelt van het merk Object. Mijn zwarte bikerboots van ComeGetFashion maken deze outfit, naar mijn mening, helemaal af.

Deze look is niet compleet zonder sieraden en dat is een combinatie van goud en zilver. In het lijstje met details hieronder kun je precies de merken per item terugvinden.

Heb jij dit lookje voorbij zien komen op mijn instagram?

Details

Dit was hem, mijn OOTD Op vakantie in Frankrijk! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: