fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

MEXX Fresh Splash for her & him

MEXX Fresh Splash for her & him

Op dit moment is de temperatuur weer wat lager maar twee weken geleden was er sprake van een hittegolf. Temperaturen boven de 30 graden en kan kun je natuurlijk wel een heerlijke ‘fresh splash’ gebruiken. Hierop geïnspireerd heeft MEXX een nieuw blockbuster duo geïntroduceerd met lichte en langhoudende geuren voor hem en haar. De MEXX Fresh Splash for her & him. Ik ga je er alles over vertellen. Lees je mee?

MEXX Fresh Splash for her & him

Met deze geuren belooft MEXX een houdbaarheid van minimaal 10 uur. Hierdoor kun je je de gehele dag fris en verzorgd voelen. De geuren zijn aangedreven door de time release-technologie die profiteert van een geurinkapselmechanisme met cyclodextrine (een natuurlijk voorkomend suikermolecuul) dat de geur vangt en vasthoudt in zijn kern. De geurnoten worden, gedurende de dag, geactiveerd door de natuurlijke vochtigheid van de huid en vrijgegeven in subtiele vleugjes van frisheid.

Bij het woord ‘splash’ denk je natuurlijk direct aan water en dit zie je dan ook zeker terug in de verpakking van de geuren. De geuren zitten in een rechthoekige, doorzichtige flacon met een vierkante, witte dop. Op de voorkant van de flacon tref je een label met de productnaam. De vrouwenvariant heb ik ontvangen in 30ml. en de mannenvariant in 50ml. De kleur van de geur is bij de vrouwen lichtblauw en bij de mannen iets donkerder blauw. Een prima verpakking en flacon, als je het mij vraagt. Al is hij natuurlijk niet super spannend en vrij rechttoe rechtaan.

MEXX Fresh Splash For Her Eau de Toilette

“De bloemige, fruitige geur For Her opent met een verfrissend knapperig watermeloenakkoord dat wordt versterkt met sappige perzik en pittige citrusnoten voor een bruisende sprankeling. In het hart vervlecht de romige zachtheid van jasmijnaspecten met groene en luchtige vleugjes van viooltjesblad en een zeezoutakkoord voor een fris-vrouwelijke ervaring. Cleane musk- en houtnoten vervolmaken de ongedwongen lichte en luchtige geur.”

Topnoten: watermeloenakkoord, perzik, sinaasappel & mandarijn
Hartnoten: viooltjesblad, jasmijn & zeezoutakkoord
Basisnoten: heldere muskus, kasjmierhout & cederhout

Oeh ik was direct mega nieuwsgierig. Ik ben dol op watermeloen en deze geur begint in de topnoten met een watermeloenakkoord. De frisheid hiervan is ook echt het eerste wat je ruikt. Na een paar minuten wordt de geur wat voller, warmer en zachter. Dan komen echt de houtakkoorden naar boven. Het is een fruitige- en lichte bloemengeur.

MEXX Fresh Splash For Him Eau de Toilette

Fresh Splash For Him, een aromatische citrusgeur, stimuleert de zintuigen met de flitsende helderheid van bloedsinaasappel- en grapefruitnoten vermengd met een kruidige hint van gember. Dit evolueert tot een levendige fusie van pittig basilicum en zwarte peper, gecompleteerd met de elegantie van lavendel. Ten slotte wordt de verkwikkende frisheid van de geur onderstreept door aromatische hout- en muskusnoten.”

Topnoten: grapefruit, bloedsinaasappel, peer & gember
Hartnoten: basilicum, lavendel & zwarte peper
Basisnoten: vetiver, patchouli & musk

Deze mannengeur begint met een frisse geur van diverse fruitige topnoten. Hierin komen vooral de grapefruit en de bloedsinaasappel duidelijk naar voren. Net als de vrouwengeur wordt de geur na een paar minuten wat minder fruitig en wat warmer. Waar de vrouwengeur licht blijft wordt de mannengeur wat zwaarder. De kruiden zoals basilicum, lavendel en musk komen duidelijk naar boven.

Conclusie

MEXX is naar mijn mening echt een oldschool merk. Het zal mij niets verbazen dat een geur van MEXX vroeger mijn allereerste geurtje was. Hierdoor is het alleen maar extra leuk om er weer eens een geur van te proberen. Zeker gezien de prijs/kwaliteit verhouding vind ik deze geuren echt absoluut de moeite waard. Zowel de mannen- als de vrouwengeur zijn bij mijn vriend en mij goed in de smaak gevallen. Dit is een perfect geurtje voor overdag!

 • MEXX Fresh Splash For Her Eau de Toilette €17,99 (inhoud 15ml) & €23,99 (inhoud 30ml
 • MEXX Fresh Splash For Him Eau de Toilette €17,99 (inhoud 30ml) & €23,99 (inhoud 50ml)
  • De geuren zijn momenteel bij diverse verkooppunten verkrijgbaar.

Wat is op dit moment jouw favoriete geur? 

Delen:

2 Reacties

 1. Jeanelle
  11 juli 2020 / 09:26

  Ben erg benieuwd naar deze geur! Op dit moment is Sun van Jill Sander mijn favoriet.

 2. 6 juli 2020 / 19:09

  Blijft inderdaad een leuk budget merk! 🙂