fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Huidverzorgingsproducten van O’Keeffe’s

Droge lippen en droge hielen, herken je het? Ik heb hier ontzettend last van en voornamelijk in de zomer. Vooral droge hielen is extra irritant in de zomer aangezien je dan natuurlijk voornamelijk op slippers en sandaaltjes loopt. De producten van O’Keeffe’s kende ik eigenlijk alleen van de reclames op tv. Tot ik een pakketje ontving met hierin de huidverzorgingsproducten van O’Keeffe’s. Ik was direct nieuwsgierig. Jij ook? Ik ga je er alles over vertellen!

Huidverzorgingsproducten van O’Keeffe’s

O’Keeffe’s is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat en zijn oorsprong vindt in de Klamath-bekken. Een droog gebied tussen Californië en Oregon. Het verhaal gaat dat er een boer was dat, mede door zijn zware werk op de ranch, ontzettend veel last had van droge handen en voeten. Zijn dochter was, door haar achtergrond als apotheker, vastberaden hier een oplossing op te vinden. De basisformule voor de Working Hands handcrème werd geboren en deze werd vernoemd naar de boer, Bill O’Keeffe. Vele jaren later werden de andere producten ontwikkeld en was O’Keeffe’s Company geboren. Dit bedrijf wordt tot op de dag van vandaag gerund door de familie.

De producten van O’Keeffe’s bieden een intensieve verzorging voor de normale huid. Hiernaast bieden ze ook gegarandeerd verlichting voor de extreem droge en gebarsten (probleem-)huid. De producten zijn niet vet, vrij van parfum en hypoallergeen. 

Ik heb in totaal drie producten ontvangen, namelijk:

 • Healthy Feed Voetcrème
 • Healthy Feed Exfoliërende vochtinbrengende voetcrème
 • SPF 15 Lippenbalsem

Healthy Feed Voetcrème

Dit is een zeer effectieve, vochtinbrengende voetcrème. Hij is speciaal bedoeld voor de extreem droge en gebarsten huid van de hiel en voetzolen. De formule is geurloos en zeer geconcentreerd. Het hoge gehalte aan glycerine verzorgt de huid.

Het advies is om de crème aan te brengen in de avond, na het douchen of een warm bad. Je kunt prima een royale laag aanbrengen van de crème. Voor het slapen gaan is het meest effectieve moment voor het hydrateren van de droge huid.

De voetcrème zit in een blauwe pot en bevat 85ml.

Healthy Feed Exfoliërende vochtinbrengende voetcrème

Door naar de exfoliërende vochtinbrengende voetcrème. Bij het verzorgen van een droge huid is het belangrijk om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen verzorgende crèmes beter hun werk doen. Dit doe je het beste met een scrub oftewel een exfoliërende crème. Hierdoor wordt de huid verzacht en gehydrateerd.

Deze crème gebruik je het beste voor of na de douche. De exfoliërende crème en de voetcrème zijn een goed duo. Je gebruikt eerst de exfoliërende crème en vervolgens de voetcrème.

Het duo heb ik zelf een aantal dagen, zoals de gebruiksaanwijzing, gebruikt en ik ben verbluft door het resultaat. Sorry voor de foto’s van mijn hiel maar goed, foto’s zeggen meer dan woorden toch? Duidelijk is dat de foto links mijn hiel is vóór het gebruik van de voetverzorgingsproducten van O’Keeffe’s en rechts een week na het gebruik hiervan.

SPF 15 Lippenbalsem

Naast droge hielen heb ik, in de zomer, ook heel vaak last van droge lippen. Twee weken geleden had ik hier erge last van en toen heb ik gelijk deze lipcare van O’Keeffe’s getest. Het merk belooft een zeer effectieve lippenbalsem die de extreem droge en gebarsten lippen verlicht, hydrateert en beschermt. Daarnaast beschermt hij de lippen ook tegen UVA- en UVB straling. Een welkome bijkomstigheid in de zomer.

Op de foto links zie je mijn schrale, droge lippen en op de foto rechts zie je soepele en gehydrateerde lippen. Zodra mijn lippen droog en schraal aanvoelden ben ik direct gestart met het aanbrengen van de lipcare van O’Keeffe’s. Eigenlijk merkte ik direct verschil. Het is een hele fijne formule die goed blijft zitten en mijn lippen gehydrateerd en soepel maken. Na een paar uur merk ik al verschil en binnen een dag voelen mijn lippen niet meer schraal en droog aan.

De foto’s zeggen genoeg, ik ben enthousiast!

 • Healthy Feed Voetcrème kost € 10,30
 • Healthy Feed Exfoliërende vochtinbrengende voetcrème kost € 10,99
 • SPF 15 Lippenbalsem kost € 5,15

Heb jij de Huidverzorgingsproducten van O’Keeffe’s weleens geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 29 juli 2020 / 10:01

  Die verpakking inderdaad, verschrikkelijk haha! Ik ben echter wel mega benieuwd geworden naar de producten. Dit ziet er bizar goed uit!

 2. Willemse
  29 juli 2020 / 08:43

  Vind de verpakking echt zo lelijk, maar de werking is verbluffend.
  Gebruik het al een paar jaar en ben nog niks tegen gekomen met hetzelfde goede resultaat.
  Fijn dat het parfumvrij is en en niet plakkerig.
  De handcreme en bodylotion zijn ook echt top trouwens.