fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Love Beauty and Planet muru muru butter & rose sheet mask

Love Beauty and Planet muru muru butter & rose sheet mask

In februari van dit jaar maakte ik voor het eerst kennis met de producten van Love Beauty and Planet. In een artikel reviewde ik de Love Beauty and Planet Shower Gel en deze doucheproducten hebben mij destijds absoluut positief verrast. Vandaag is het tijd om een ander product van het merk te reviewen, namelijk een sheet mask. Ben jij benieuwd naar mijn mening hierover? Lees dan zeker verder.

Love Beauty and Planet muru muru butter & rose sheet mask

Eén ding herken ik meteen en dat is de leuke verpakking. Dit is echt typerend voor dit merk. Het is een masker dat verrijkt is met muru muru butter en rozen en qua vormgeving zie je natuurlijk de prachtige roze rozen terug. Een prachtige vormgeving, niets meer aan doen.

It’s time to come clean!

Dit Love Beauty and Planet muru muru butter & rose sheet mask is verrijkt met biologische muru muru boter. Dit is een product dat erg lijkt op kokosolie. Het wordt gemaakt uit het witte vet in de noten van de muru muru palmboom in het Amazonegebied. Het is een ingrediënt dat erom bekend staat erg hydraterend te zijn, je huid enorm voedt, verzorgd, zacht en beschermt tegen uitdroging.

Naast muru muru boter is er ook ethisch gesourcete rozenextract uit Bulgarije aan dit sheet mask toegevoegd. Hierdoor krijgt het masker een rijke en warme rozengeur. Persoonlijk ben ik iets minder fan van deze geur maar goed, bij een masker gaat het me vooral om de werking.

Love Beauty and Planet is een merk dat goed is voor jou maar zeker ook voor de planeet. Dit masker is bijvoorbeeld biologish en vegan, bestaat 100% uit recyclebare verpakkingen en is vrij van kleurstoffen en siliconen. Dit is natuurlijk iets wat op dit moment ontzettend on topic is in beautyland dus ik kan hier zeker mijn complimenten voor geven.

Gebruik

Je plaatst het masker op een gereinigd gezicht en laat deze gedurende 20 minuten zitten. Hierna verwijder je het masker en masseer je het overtollige product in de huid.

Het masker zelf is een vrij dun en rekbaar masker. Niet zo stevig als ik van andere sheetmasks ben gewend. Wel is hij doordrenkt met product en voelt hij direct erg fris aan op de huid. Wat mij direct opvalt tijdens het aanbrengen van het masker is dat hij dus vrij rekbaar is maar ook erg groot. Hij past niet helemaal lekker en zit een beetje gek bij mijn neus. Daarnaast houd ik aan de zijkanten, bij de haargrens, een stuk over waardoor het allemaal wat rommelig zit.

Conclusie

Leuk om, naast de shower gels, nu ook eens een sheet mask te proberen van het merk Beauty Love and Planet. De vormgeving spreekt me erg aan maar helaas vind ik de geur van rozen persoonlijk wat minder. Het masker past ook niet helemaal lekker op mijn gezicht waardoor het best een gedoe is met aanbrengen. Toen het masker eenmaal goed op mijn gezicht zat heb ik er zeker 20 minuten heerlijk van genoten. Na gebruik voelt mijn huid absoluut ontzettend zacht, verzorgd en gehydrateerd aan. Op de werking heb ik dan ook niets aan te merken en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarnaast uiteraard nogmaals mijn complimenten voor dit o.a. vegan en biologische merk.

Dit Love Beauty and Planet muru muru butter & rose sheet mask kost € 5,60. Ze zijn o.a. te koop bij Etos en Kruidvat.

Heb jij weleens een sheet mask dit merk geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

1 Reactie

  1. Jeanelle
    9 juli 2020 / 00:28

    Ik wist niet dat dit merk ook sheets masks had…toch ook maar eens proberen.
    En wat je zegt…het gaat om de werking ?