fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Drie series die ik op dit moment kijk

Drie series die ik op dit moment kijk

Door de weeks vind ik het heerlijk om in de avond te ontspannen met een heerlijk serie. Deze kijk ik, meestal samen met mijn vriend (en Spyke en Sjakie), op de bank. Een heerlijk dekentje en een kopje thee erbij. Mijn perfecte avond! Op dit moment kijk ik drie series, twee op Videoland en een op Netflix. Benieuwd naar de drie series die ik op dit moment kijk? Lees mee.

Drie series die ik op dit moment kijk

1. Like Monica

In deze serie geeft Monica Geuze een inkijkje in haar leven. Ik volg haar vlogs al mega lang en blijf het leuk vinden om naar te kijken. Je zou denken: ‘Als je haar vlogs kijkt, dan zie je alles toch al?’ Dit is echter niet helemaal het geval. In deze serie op Videoland zie je haar net in andere momenten. De momenten die zij niet vastlegt met haar vlogcamera. De serie heeft, in verband met COVID-19, eventjes stil gelegen maar gisteren (woensdag 8 juli) is er weer een nieuwe aflevering online gekomen. Volgens mij komen we nu nog drie en dan is de serie helaas afgelopen.

2. The Bachelorette

Gaby Blaaser, ik ken haar sinds ik nog trouwe fan was van Goede Tijden, Slechte Tijden. Hier speelde zij de rol van Sasha Kramer. Inmiddels speelt Gaby allang niet meer in GTST en ben ik ook al jaren gestopt met kijken naar deze serie. Ze is op tv nog vaker voorbij gekomen maar heeft daarnaast ook een groot instagram account en is dus nu influencer. De zoektocht naar ware liefde is te zien in de serie The Bachelorette op Videoland. Een geweldige serie als je het mij vraagt. Ik vind het echt heerlijk om naar te kijken. Kijk jij ook? Zo ja, wie denk jij dat met Gaby naar huis vliegt?

3. Queen of the South

De twee bovenstaande series kijk ik op avonden dat mijn vriend er niet is, haha! Het zijn natuurlijk ook echt ‘vrouwenseries’. Prima dus dat er 1x per week een nieuwe aflevering verschijnt. Samen met mijn vriend kijk ik op dit moment Queen of the South. Echt een steengoede serie met Teresa Mendoza in de hoofdrol. Het heeft te maken met drugskartels in Mexico en Amerika. Vorige week zijn seizoen 3 en 4 online gekomen dus we kunnen lekker door met kijken!

Welke serie kijk jij op dit moment? Heb je nog goede aanraders? 

Heb jij weleens een sheet mask dit merk geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: