fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Love Beauty And Planet Shower Gel

Love Beauty And Planet Shower Gel

Sinds een jaar ben ik een trotse member van de Kruidvat Squad. Iedere maand ontvang ik een box vol met producten en in januari was deze box o.a. gevuld met deze shower gels van Love Beauty and Planet. Ben jij benieuwd naar deze Shower Gels? Lees dan deze review.

Love Beauty And Planet Shower Gel

Love Beauty And Planet Shower Gel

Dit is mijn eerste review van een product van het merk Love Beauty and Planet. Dit merk is sinds de zomer van 2018 verkrijgbaar in Nederland. Het is een heel mooi merk met een duidelijke boodschap. Het merk wilt namelijk lief zijn voor jou én de aarde. Het merk ontwikkelt haar-en huidverzorgingsproducten in verschillende lijnen Ze zijn onder andere verrijkt met natuurlijke ingrediënten die al eeuwen bekend staan om hun voedende, verzachtende of verkwikkende eigenschappen. Hierbij kun je denken aan ingrediënten zoals muru muru boter en rozenolie, kokosolie en ylang ylang, sheaboter en sandelhout, rozemarijn en vetiver, kokoswater en mimosa, arganolie en lavendel, citrus en camelia.

De shower gels zijn, naar mijn mening, prima vormgegeven. Het zijn flinke flessen en ik vind het design leuk gedaan. Het ziet er strak uit en je ziet in één oogopslag om welke geur het gaat. Goed om te weten is dat de flessen, met uitzondering van de dop, volledig bestaan uit gerecycled plastic.

Last but not least – alle producten en verpakkingen zijn veganistisch, dus vrij van dierlijke ingrediënten en gecertificeerd door de European Vegetarian Union (EVU).

Muru muru butter & rose showergel

Bountiful Moisture

Deze showergel is verrijkt met verrijkt met biologische muru muru butter (lijkt erg op kokosolie) uit het Amazonegebied en handgeplukte Bulgaarse rozenolie. Hij bevat een super hydraterende formule en helpt de huid om het natuurlijke vocht vast te houden. Hierdoor wordt de droge huid weer zacht en glad.

Qua geur kun je je natuurlijk voorstellen dat deze showergel absoluut naar rozen ruikt. Daarnaast hebben ze rode bessen toegevoegd waardoor de showergel ook erg fris en toch wat zoetig gaat ruiken.

Rosemary & vetiver showergel

Delightful Detox 

Deze douchegel is verrijkt met biologische rozemarijn en vetiver uit Haïti en is perfect om te detoxen en mild te reinigen. Ben je oververmoeid? Dan is dit de perfecte douchegel met een heerlijke, verkwikkende werking.

Oeh, dit is zo’n heerlijke kruidige douchegel. Je moet ervan houden maar ik vind dit dus echt heerlijk. Het geeft me altijd zo’n spagevoel en als je dat thuis kunt creëren dan is dit natuurlijk fantastisch.

Shea butter & sandalwood showergel

Majestic Moisture

Heb je last van een droge huid en ben je op zoek naar hoogstaande hydratatie? Dan is deze showergel jouw go-to! De showergel is verrijkt met hand geoogste shea butter en romig Australisch sandalwood oil. Shea butter heeft de eigenschap de huid te beschermen tegen droogheid.

Houd je van hele warme, zachte geuren? Zoals bijvoorbeeld vanille? Dan ga je deze showergel echt heerlijk vinden.

Coconut water & mimosa flower showergel

Radical Refresher

Zin in een tropische boost voor je huid? Dan zit je met deze showergel goed. Hij is verrijkt met kokoswater en verkwikkende, delicate mimosabloemen en zorgt voor een heerlijk zachte, gehydrateerde en geurende huid. De geur is een mix van kokoswater en mimosabloemextract, welke zorgt voor krachtige en rijke noten van groene bloemen met duidelijke ondertonen van honing en fruitige frambozencassis

Deze showergel doet me direct denken aan Costa Rica. Daar waren namelijk zowel kokosnoten als mimosa planten. Dit zijn hele grappige planten want zodra je deze aanraakt sluit hij zijn bladeren. Ik ben dol op de geur van kokosnoot dus wat dat betreft was deze showergel voor mij direct een shot in de roos. Je krijgt er gewoon een lekker, vakantiegevoel van en dat is natuurlijk altijd fijn.

Love Beauty And Planet Shower Gel

Conclusie

Zo, dat zijn ze. De showergels van Love Beauty and Planet. Ik was heel blij met dit perspakket en vond het heel erg leuk om deze producten van Love Beauty and Planet te proberen. Ik ben heel erg te spreken over de producten en vind het ook heel fijn dat deze producten heel lief zijn voor de wereld. Qua geuren vind ik de roze fles het minste. Dat is gewoon omdat ik niet perse dol ben op de geur van rozen. De oranje en groene variant vind ik fantastisch voor deze periode van het jaar, oftewel de winter. Echt heerlijk! De blauwe variant bewaar ik voor de zomer want daar is hij echt perfect voor!

Een Love Beauty And Planet Shower Gel bevat 500ml. en kost € 9,99. Ze zijn o.a. te koop bij Kruidvat.

Heb jij weleens een shower gel van dit merk geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. Jeanelle
  17 februari 2020 / 17:41

  Heerlijke producten. Zelf ben ik gek op de blauwe variant…Heerlijke kokosgeur. Love it!

 2. 17 februari 2020 / 13:20

  Klinkt goed! Ik vind de verpakking er altijd zo vrolijk uitzien!

 3. 14 februari 2020 / 08:51

  Klinkt goed. De roze lijkt mij dan wel weer wat, maar ik vind de geur van bloemen dan vaak ook het lekkerst haha. Ik ga ze eens ruiken in een winkel :-).