fbpx
25   138
32   72
12   186
65   385
33   193

Leuk themafeest organiseren

Leuk themafeest organiseren

De festivals en de grote evenementen kunnen we helaas de komende tijd wel vergeten. Ik denk dat we er vanuit kunnen gaan dat dit in 2020 ook niet meer gaat gebeuren. Wat is het ook een gek jaar! Vanaf 1 juli mogen er wel weer feesten en evenementen worden georganiseerd zolang de 1,5 meter kan worden gewaarborgd. Een leuk themafeest organiseren deze zomer is dan ook een super goed idee. Ik geef je in dit artikel wat leuke tips!

Leuk themafeest organiseren

Omdat de meeste festivals dit jaar zijn geannuleerd is het natuurlijk een mega geschikt thema om te kiezen voor jouw feest. Een heerlijke zomerse dag met echt een festival vibe. Heerlijk toch! Met de juiste aankleding, muziek en outfits kom je natuurlijk een heel eind.

Foute camping

Zelf vind ik, voor een festival vibe, een beach thema of een foute camping thema het allerleukste. Zeker omdat het feest in de zomer plaatsvind! Natuurlijk doet een thema zoals dit het al snel goed. Natuurlijk begint een party zoals deze met écht foute muziek. Na wat uurtjes struinen op Spotify weet ik zeker dat je een perfecte playlist kunt samenstellen. Uiteraard kunnen een paar ‘gouwe ouwe’ niet ontbreken. De aankleding hiernaast is natuurlijk belangrijk. Ik zou echt gaan voor dat foute camping idee met campingzitjes en brandertjes waar het eten op wordt gemaakt. Een dixie en een foodtruck kunnen zorgen voor de finishing touch. Uiteraard zet je op de uitnodiging dat je verwacht dat je gasten foute party kleding aantrekken.

Beachclub

Aangezien de meeste mensen deze zomer een ‘stay at home’ vakantie beleven is het natuurlijk ook erg toepasselijk om je achtertuin om te toveren in een beachclub. Als thema kun je dan uiteraard kiezen voor tropical en dan zie je natuurlijk al snel de flamingo’s en de palmbomen voor je. Hier en daar een heerlijk loungesetje of een hangmat. Misschien heb je zelfs wel ruimte om een zwembadje op te zetten met een gigantische unicorn erin? Een heerlijk zomers muziekje, lekkere cocktails erbij en je waant je al snel op een tropisch eiland. Nodig je gasten uit in Hawaii kleding om het feest compleet te maken.

Deze zomer een leuk themafeest organiseren? Goed idee! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: