fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Favorieten van juli 2020

Favorieten van juli 2020

De kans is groot dat je dit artikel vandaag niet leest en dat je lekker in een zwembad aan het dobberen bent. Niet gek ook want ze geven 35 graden op! Toch is het natuurlijk bijna augustus en kan ik de maand juli niet afsluiten zonder mijn favorieten te bespreken. Ben jij benieuwd naar mijn favorieten van juli 2020? Lees dan lekker even mee.

Bondi Sands Suncare Producten

Bondi Sands Suncare Producten

Jawel, dit past natuurlijk heel goed bij vandaag. Zonnebrand! Dit is zo belangrijk. Ik kan niet vaak genoeg zeggen: ‘Smeer je goed in!’ In juni ben ik in Frankrijk geweest en destijds heb ik de Bondi Sans Suncare Producten uitgebreid getest. Dit zijn echt ontzettend fijne producten en ik kan ze je van harte aanbevelen.

hemdvoorhem.nl overhemd

Dit is absoluut een favorietje van mijn vriend. Hemdvoorhem.nl is een populaire webwinkel voor mannen met merken zoals OLYMP, Eterna, Profuomo, Calvin Klein en Seidensticker. De webwinkel heeft een supersnelle service en onderscheid zich door een breed assortiment voor lange mannen. Mijn vriend heeft er inmiddels meerdere overhemden besteld en nog geen één bestelling is tegengevallen. Ben je nog op zoek naar mooie, nieuwe overhemden als je eind augustus/begin september weer aan het werk mag? Neem dan zeker een kijkje in deze webshop!

Huidverzorgingsproducten van O’Keeffe’s

Last van droge lippen en/of droge hielen? Ik ben daar, vooral in de zomer, helaas wel heel erg last van. Ik probeerde de huidverzorgingsproducten van O’Keeffe’s uit en eigenlijk moet je gewoon het artikel lezen en de voor- en na foto’s bekijken. Dan snap je direct waarom deze producten thuishoren in dit rijtje favorieten.

Varen in de Biesbosch

Oh wat zijn we woensdag en donderdag heerlijk getrakteerd op mooie zomeravonden. Op woensdagavond besloot ik samen met mijn vriend, ouders en schoonouders een bootje te huren en een heerlijk vaartochtje te maken in de Biesbosch. Ben jij weleens in de Biesbosch geweest? Zo niet, ik raad het je echt van harte aan. Het is een fantastisch gebied om te ontdekken vanaf het water.

Favorieten van juli 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van juli 2020! Als je één favoriet van juli mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. Willemse
    31 juli 2020 / 09:42

    Juist op het strand lees ik blogs hahaha
    Mooie favorieten hoor, Bondi Sands ruikt ook zo lekker, en O’keefe’s is gewoon altijd goed.