fbpx
109   124
46   183
42   95
12   191
65   389

Dove Powered by Plants

Dove Powered by Plants

Het merk Dove kent natuurlijk iedereen wel. In dit artikel ga ik alles vertellen over hun gloednieuwe productlijn, namelijk de Dove Powered by Plants. Ben jij benieuwd naar deze lijn? Lees dan nu zeker verder.

Dove Powered by Plants

Dove ken ik persoonlijk voornamelijk van hun deodorants maar uiteraard hebben zij een flink arrangement in verzorgingsproducten. Deze Dove Powered by Plants is een nieuwe lijn verzorgingsproducten op basis van tenminste 98% ingrediënten van natuurlijke herkomst. Er zijn in totaal vier geurlijnen en hierin combineert effectieve plant power met heerlijke geuren van 100% natuurlijke essentiële oliën. De vier geurlijnen zijn:

 • Soothing Bamboo
 • Refreshing Eucalyptus
 • Energizing Ginger
 • Revitalizing Geranium

De verpakkingen vind ik typisch Dove en lekker clean. Er wordt gebruik gemaakt van veel wit en de geurlijnen zijn erg herkenbaar. Zo tref je op de verpakkingen van bijvoorbeeld Energizing Ginger uiteraard een mooi stuk gember als afbeelding. Leuk gedaan!

Ik vind het tof om te zien dat een merk zoals Dove inspeelt op de ontwikkelingen in de branche. Natuurlijke verzorgingsproducten op basis van plantaardige ingrediënten zijn natuurlijk op dit moment een hot topic in de wereld. Met de gloednieuwe Dove Powered by Plants verzorgingslijn wilt Dove bewijzen dat natuurlijke verzorging net zo goed en effectief kan zijn als reguliere cosmetica.

Aan de producten uit deze Dove Powered by Plants zijn drie belangrijke kenmerken toegekend, namelijk:

 • Vegan; alle producten zijn vrij van ingrediënten van dierlijke herkomst
 • Cosmos Natural; de productie van de producten gebeurt op milieuvriendelijke wijze
 • Ecocert; een controle waarbij 95% van de plantaardige ingrediënten van biologische oorsprong moeten zijn. Het label hanteert ook strenge vereisten wat betreft de biologische afbreekbaarheid van de ingrediënten en de verpakkingen.

Uit de gehele Dove Powered by Plants collectie heb ik van de geurlijn Energizing Ginger de Oil Body Wash en de deodorant ontvangen.

Dove Powered by Plants

Energizing Ginger deodorant

Bevat 99% natuurlijke ingrediënten, bevat 0% aluminiumzout en biedt 24u bescherming. De deodorant is ontwikkeld met compressed technologie wat ervoor zorgt dat de 75ml deodorant net zo lang meegaat als een reguliere 150ml deodorant. Uiteraard heb ik deze deodorant uitgebreid getest en ik ben er heel erg over te spreken. Ik ben blij met de geur en hij werkt erg goed. Sowieso ben ik altijd te spreken geweest over de deordorants van Dove en dat is bij deze variant niet anders. Lees bijvoorbeeld ook mijn review van de Dove Nourishing Secrets Awakening.

Dove Powered by Plants

Energizing Ginger oil body wash

Bevat 98% natuurlijke ingrediënten, is vrij van sulfaten en verandert op de huid in een romige crèmelaag voor een optimale reiniging en verzorging. Dit is echt een heerlijk product! Je moet de geur van gember wel lekker vinden want de oil body wash ruikt wel echt naar gember. Gelukkig vind ik gember heerlijk! De oil body wash is heerlijk voor de zomermaanden. Tijdens de zomermaanden heb ik altijd, o.a. door de zon, een wat drogere huid. Het is dan wel lekker dat deze wash een extra romige crèmelaag op de huid legt.

Je hoort het al, ik ben erg te spreken over deodorant en de oil body wash van de Energizing Ginger lijn. Sowieso vind ik het heel erg leuk dat Dove is gekomen met deze Powered by Plants lijn. Ik ben erg benieuwd naar de andere geurlijnen en ga deze binnenkort zeker proberen!

 • Douche gel – 250ml. – € 6,99
 • Deodorant – 75ml. – € 6,99
 • Body Lotion – 250ml. – € 8,99
  • Uiteraard te koop in de drogisterijen.

Heb jij deze gloednieuwe lijn van Dove al in de winkels zien liggen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 10 juni 2020 / 10:11

  Wat een mooie producten! 🙂