fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Mijn nieuwe, leren laptoptas

Mijn nieuwe, leren laptoptas

In dit artikel laat ik je met heel veel plezier mijn nieuwe, leren laptoptas zien. Ik heb heel wat tassen maar dat zijn eigenlijk allemaal handtassen en shoppers. Tijd om eens een echte, goede laptoptas aan dit assortiment toe te voegen. Benieuwd naar de tas? Lees nu lekker mee.

Mijn nieuwe, leren laptoptas

Mijn nieuwe, leren laptoptas is van het merk The Chesterfield Brand. Het is een echt Nederlands merk dat wilt bewijzen dat het ook anders kan en dat iedereen positief kan profiteren van betere arbeids- en leefomstandigen in de mode industrie. De producten van The Chesterfield Brand laten zien dat succes, eerlijkheid en kwaliteit betaalbaar kunnen blijven.

De tas die ik heb is de ‘Leren Laptoptas Zwart Dylan‘. Het is een unisex model, oftewel geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hij is te verkrijgen in zwart, bruin en cognac. Ik ben gegaan voor zwart omdat ik dit het prettigst vind combineren. Volgens de website is hij geschikt voor een 18 inch laptop maar ik heb zelf een 19 inch laptop en die past echt precies. De laptoptas beschikt over twee hoofdvakken waarvan 1 een verstevigd compartiment heeft voor je laptop. Het andere compartiment heeft allerlei handige vakjes voor bijvoorbeeld visitekaartjes, pennen, je smartphone etc.

De voorkant van de laptoptas heeft twee vakjes. Het lijkt alsof deze sluiten met een riempje maar ze sluiten met een magneet, ideaal! De achterkant heeft ook nog een ritsvak voor bijvoorbeeld papieren of andere ‘platte’ items. De tas heeft een handvat maar ook een verstelbare schouderband. Zelf ben ik nooit zo van een schouderband aangezien ik merk dat ik deze in de praktijk toch nooit gebruikt. Ik heb hem er dan ook meteen afgehaald zodat hij niet meer in de weg zit en ik de tas makkelijk bij het handvat kan pakken.

Mijn nieuwe, leren laptoptas

Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn nieuwe, trendy laptoptas. De kwaliteit is zo ongelofelijk goed dat ik zeker weet dat deze wel een aantal jaartjes mee gaat. Zodra ik on the go ben met mijn laptop dan zal ik deze vervoeren in deze tas. Heb jij veel afspraken buiten de deur of studeer je nog? Neem dan zeker een kijkje tussen de laptoptassen van The Chesterfield Brand.

Heb jij onderweg vaak je laptop bij? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

11 Reacties

 1. 10 juni 2020 / 11:11

  Wat een mooie en vooral praktische tas! Mijn vriend is ook echt fan van deze modellen en heeft zelf een cognac kleurige laptop tas met een vergelijkbaar model.

 2. 10 juni 2020 / 00:18

  Gave tas, Zelf heb ik geen laptop, dus niet nodig. Maar dit is geen suffe en saaie tas zeg. 🙂

 3. 9 juni 2020 / 07:40

  Prachtige tas!! Zoiets staat nog op mijn verlanglijstje.
  Aan de andere kant, ik neem mijn laptop steeds minder vaak mee. Steeds vaker lekker ‘offline ‘ in plaats van constant verbonden.

 4. 5 juni 2020 / 11:12

  Wauw, classy hoor! Staat je ook goed. Ik gebruik meestal een rugtas voor mijn laptop die we vanuit werk gekregen hebben. Niet heel stijlvol haha.

 5. 4 juni 2020 / 14:17

  Wat een mooie tas en hij lijkt me ook heel praktisch!

 6. 3 juni 2020 / 13:13

  Ik vind het heem stijlvol en hij lijkt me ook heel praktisch. Zit er ook een schouderband bij?

 7. 3 juni 2020 / 09:51

  hij is mooi!! ik heb geen laptop dus ook geen tas maar daar komt binnenkort verandering in

 8. 3 juni 2020 / 01:05

  Wat een prachtige tas! Na 6 jaar is mijn huidige laptoptas aan vernieuwing toe en deze lijkt me top!

 9. 2 juni 2020 / 15:43

  Wat is hij prachtig! Ik heb mijn laptop elke dag bij mij. Tot kort voorheen gebruikte ik een Cowboysbag, maar nu gebruik ik een tas van Victoria’s Secret.