fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Max Factor Real Brow & Fill in 02 Soft Brown

Max Factor Real Brow & Fill in 02 Soft Brown

Yes! Het is weer tijd voor een good old beauty review. In dit artikel ga ik de gloednieuwe Max Factor Real Brow & Fill in 02 Soft Brown reviewen. Dit is het nieuwste wenkbrauwproduct van Max Factor. Benieuwd of hier je wenkbrauwen on fleek van worden? Ik vertel je er alles over.

Max Factor Real Brow & Fill in 02 Soft Brown

Als ik kijk naar mijn daily make-up routine dan gebruik ik, iedere dag, de volgende drie producten:

 • wenkbrauwpoeder
 • mascara
 • bruin oogpotlood

Zodra ik dit op heb voel ik mijzelf klaar om de dag te starten.

Eerlijk is eerlijk, ik gebruik jaren de Catrice wenkbrauwkit in combinatie met een fijn, schuin afgesneden perceel. Dit is absoluut mijn holy grail. Tot nu toe is er bij mij nog geen wenkbrauwproduct voorbij gekomen die de prijs/kwaliteitsverhouding van dit wenkbrauwkitje heeft verslagen. Let’s see of deze Max Factor Real Brow & Fill in 02 Soft Brown dat wel gaat doen.

Maxfactor zegt: ‘Met dit nieuwe product, kun je nu doorschakelen naar het maximale niveau voor een opbouwende intensiteit, definitie en volume. Donkerder, voller, en intenser dan ooit – beslis zelf hoe ver je durft te gaan en ‘get ready to take it to the Max’. Het ligt in jouw handen. 

Er zijn 3 tinten, namelijk:

 • #02 Soft Brown
 • #03 Medium Brown
 • #04 Deep Brown

Ik heb de kleur 02 soft brown ontvangen.

Dit product is een penvorm en heeft een tweezijdige applicator. De ene kant is een zacht sponsje met waxpoeder en de andere kant een super nauwkeurig potlood met schuine punt. De formule belooft een ‘lang houdende veegproof’ formule te zijn.

Tijdens het zien van beide applicators heb ik direct een plan. Oftewel;

 • stap 1: mijn wenkbrauwen ‘omlijsten’ met het potlood
 • stap 2: mijn wenkbrauwen ‘invullen’ met het sponsje

Let’s put it to the test

Zodra ik start met het potlood valt mij op dat het potlood vrij droog is. Hierdoor komt er niet direct veel kleur vanaf. Tijdens het proberen merk ik wel direct dat het goed op te bouwen is qua intensiteit. Met het potlood kan ik mooie, strakke lijnen zetten voor een nette vorm in mijn wenkbrauw. Het opvullen hiervan werkt op zich prima met de sponszijde alleen hierdoor wordt het wel iets rommeliger en meer vlekkerig. Ik vind het persoonlijk mooier om strakke lijntjes te tekenen tussen mijn eigen haartjes voor een natuurlijker resultaat.

Voor

Na

Soft Brown is de lichtste kleur van de Max Factor Real Brow & Fill maar naar mijn voorkeur is de kleur te warm. Mijn haarkleur is blond en hierbij vind ik een koele, assige kleur het mooiste staan. Verder vind ik, op de kleur na, het resultaat wel erg mooi geworden. Door het potloodje heb ik een mooie, natuurlijke wenkbrauw gecreëerd. Hierover ben ik zeker te spreken. Uiteraard heb ik dit product een dag getest en de formule is inderdaad lang houdend en veegproof. Niets op aan te merken! Helaas is het dus voornamelijk de kleur die voor mij de das omdoet en hierdoor verslaat hij mijn oude, vertrouwde wenkbrauwkitje van Catrice niet.

Deze Max Factor Real Brow & Fill in 02 Soft Brown kost € 13,99 en is te koop in de drogisterijen. 

Uit welke producten bestaat jouw daily routine? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 5 juni 2020 / 09:54

  Hij is voor mij ook inderdaad iets te warm, maar het product zelf lijkt me wel erg fijn!