fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Toffe webshop voor herenkleding

In deze gekke tijden wordt ons natuurlijk gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven. De meeste kledingwinkels zijn inmiddels wel weer open maar toch merken mijn vriend en ik dat we liever online shoppen. Nu is het aanbod voor vrouwen veel groter dan voor mannen. Vandaar dat ik in dit artikel graag een toffe webshop voor herenkleding bespreek. Het is één van de favorieten van mijn vriend. Wellicht breng ik je op goede ideeën! Lees je met mij mee?

Toffe webshop voor herenkleding

We kwamen een aantal jaar geleden voor het eerst terecht op deze webshop. Destijds was mijn vriend net afgestudeerd en begon bij zijn eerste baan. Uiteraard moeten hiervoor een aantal mooie overhemden voor worden aangeschaft. Hiervoor kwamen wij al snel terecht op Overhemden.com. Een webshop met een ontzettend breed assortiment aan prachtige overhemden en merken zoals Profuomo, Eterna en Seidensticker. Dat was op dat moment precies wat wij zochten en dus slaagden we perfect.

Sindsdien is het altijd een webshop gebleven die we vaak bezoeken en waar we geregeld bestellen. Voor bijvoorbeeld nieuwe overhemden maar ook voor polo-shirts, t-shirts, broeken en truien. De website ShirtsofCotton is een zusje van Overhemden.com en deze site is perfect voor het kopen van shirts voor onder een overhemd. Ze hebben verschillende merken, maten, kleuren, halslijnen. Extra lange t-shirts zijn ideaal onder een overhemd aangezien deze de hele dag netjes in de broek blijven zitten, zelfs als je je uitstrekt. 

Heeft jouw vriend ook een kantoorbaan en draagt hij doordeweeks voornamelijk overhemden en spijkerbroeken of chino’s? Dan kan ik je deze toffe webshop voor herenkleding ontzettend aanraden. De kwaliteit die er wordt verkocht is echt perfect en het is een hele prettige webshop. Ben je meer op zoek naar vrijetijdskleding? Dan kun je ook zeker even een kijkje nemen. Onlangs heeft mijn vriend, van het merk Bjorn Börg, er ook een zwembroek en een tof shirt gekocht.

Ken jij nog een toffe webshop voor herenkleding? Laat het achter in een reactie in de comments. 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: