fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Masker

Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Masker

Een tijdje terug werd ik verrast door een pakketje met hierin het Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Masker. Er zat een briefje bij dat begon met ‘during these hard times, we would love to make your day a bit better.’ Super lief! Met een maskertje kun je een heerlijk me-time momentje creëren en dat is uiteraard precies wat ik heb gedaan. Ben jij benieuwd naar dit Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Masker? Ik vertel je er in dit artikel alles over.

Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Masker

Het briefje ging verder met: ‘Never forget to do something nice for yourself, because you deserve it. Pampering yourself is an ideal way to make some time off to relax during the day.’ 

Een tijdje terug maakte ik voor het eerst kennis met een masker van Origins. Dit was het Origins Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask en deze heb ik met heel veel plezier opgemaakt. Zoals je kunt lezen in die review was ik mega te spreken over dit masker. Mijn verwachtingen voor dit masker liggen dan ook direct hoog.

Net zoals het Glow-Co-Nuts masker zit dit maskertje in een knijptube. Deze is geheel groen met op de voorkant een wit vlak met zwarte tekst en op de achterkant alle informatie in een lichtgroene tekst. Het ziet er allemaal netjes en clean uit. Prima voor een maskertje, als je het mij vraagt.

Dit masker is verrijkt met Zwitsers gletsjerwater, hyaluronzuur en avocadoboter. De naam ‘Drink Up’ suggereert al dat dit masker echt een vochtbooster is en dat blijkt ook het geval. Het masker hydrateert de extra droge huid met een non-stop 72 uur hydratatie.

Gebruik

Breng, in de avond, dit masker aan op een schone huid. Laat het masker de gehele nacht intrekken en verwijder overtollig product in de ochtend met een tissue. Dit is precies wat ik heb gedaan echter vind ik het zelf niet prettig om een dikke laag aan te brengen zodat mijn hele kussen in de nacht onder zit. Iedere avond douche ik en gelijk daarna breng ik het masker aan. Meestal ga ik dan nog even naar beneden om bijv. nog een aflevering op Netflix te kijken. Gedurende deze periode kan het masker dan al goed intrekken. Zodra ik dan vervolgens naar bed ga is het al zover ingetrokken dat mijn kussen goed schoon blijft. De volgende ochtend heb ik geen product meer op mijn gezicht om te verwijderen met een tissue.

Conclusie

Heel erg leuk om een nieuw masker van Origins te testen. Qua geur vind ik hem niet zo lekker als het Glow-Co-Nuts masker maar verder ben ik er wel heel erg over te spreken. Hij laat zich makkelijk aanbrengen op de huid en zorgt echt voor een super hydratatie. De volgende ochtend wordt ik echt wakker met een heerlijk zacht, verzorgd huidje en heb ik eigenlijk bijna niet eens behoefte aan een dagcrème. Heerlijk hoor!

Dit Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Masker bevat 75ml. kost € 24,20 en is o.a. te koop bij Douglas.

Heb jij weleens een product van Origins gehad? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: