fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Maak kennis met het merk Paper & Boo

Maak kennis met het merk Paper & Boo

Zo nu en dan plaats ik een artikel online met als titel: ‘Maak kennis met het merk…’ Dit doe ik eigenlijk alleen als ik het idee heb dat ik een merk heb ‘ontdekt’ wat nog…wat nog niet zo heel bekend is. Over dit merk moet ik dan dusdanig enthousiast zijn dat ik er uiteindelijk dus ook echt een artikel aan wijdt. Bij Paper & Boo is dit 100% het geval. Oftewel; Maak kennis met het merk Paper & Boo!

Maak kennis met het merk Paper & Boo

Het merk Paper & Boo is een webshop in duurzame, plasticvrije en milieuvriendelijke producten in de badkamer. De verpakkingen voor deze producten zijn ook allemaal 100% biologisch afbreekbaar en volledig plasticvrij. Het motto van de webshop is: ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf!’ De naam ‘Paper & Boo’ staat voor papier en bamboo en dit zijn beide duurzame alternatieven voor plastic producten en verpakkingsmaterialen. Hierbij worden de volgende drie uitgangspunten gehanteerd:

 • Vervangen
 • Hergebruiken
 • Reduceren

In de webshop tref je drie verschillende categorieën:

 • Bad & Douche

Hier tref je alle ‘bars’. Dit is een milieuvriendelijke variant van bijvoorbeeld een shampoo, conditioner of een bodylotion. Daarnaast heeft Paper & Boo ook een aantal bruisballen voor in bad in het assortiment. Ik heb de bruisbal ‘mango’ geprobeerd en dat is echt een heerlijke, tropische en fruitige bruisbal. Echt een aanrader!

 • Verzorging 

In deze categorie tref je allerlei producten van voornamelijk bamboe. Je kunt hierbij denken aan een bamboo tandenborstel, een haarborstel en wattenschijfjes. Daarnaast hebben ze ook natuurlijke deodorant en konjacsponsjes.

 • Opbergen

Natuurlijk kan er in de categorie ‘opbergen’ ook een hoop worden verbeterd qua duurzame, plasticvrije en milieuvriendelijke producten. Ben je nog op zoek naar een wattenschijfjes houder, een bamboe beker of een koker voor je tandenborstel? Of een handig blikje om je shampoo bar of body bar in te bewaren? Paper & Boo biedt dit ook aan.

Inmiddels heb ik via een bamboe tandenborstel, een shampoo bar en een bruisbal kennis kunnen maken met het merk Paper & Boo. Ik ben over deze producten echt enorm te spreken! Het is dan ook niet voor niets dat ik dit artikel heb geschreven. Ga het zeker eens proberen!

Maak kennis met het merk Paper & Boo! Kende jij het merk al? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

 1. 20 mei 2020 / 11:39

  Ik vind het een goed initiatief! Zelf kende ik het merk niet, maar het spreekt me wel aan!

 2. 18 mei 2020 / 08:44

  Wat leuk om kennis te maken met een nieuw merk! Ik ben heel benieuwd geworden.