fbpx
16   28
22   41
17   50
25   62
60   280

Onderkleding gemaakt van bamboe

Onderkleding gemaakt van bamboe

In dit artikel ga ik je alles vertellen over Bamboo Basics, een merk dat bamboe onderkleding verkoopt. Het is voor mij de eerste keer dat ik dit probeer en ik ga je in dit artikel alles vertellen over mijn ervaring hiermee. Ben jij benieuw naar kleding gemaakt van bamboe en naar het merk Bamboo Basics? Lees nu gezellig mee.

Onderkleding gemaakt van bamboe

Dames

Een tijdje terug werd ik door Bamboo Basics benaderd of ik het leuk zou vinden om de onderkleding te proberen. Na het ontvangen van dit verzoek heb ik uiteraard direct de site bekeken en hierdoor werd ik eigenlijk direct enthousiast. Uiteindelijk heb ik gekozen voor drie items, namelijk:

  • Strings Emma (3-pack) – Zwart – € 19,95
  • Spaghetti Tops Vera (2-pack) – Wit – € 24,95
  • Spaghetti Tops Vera (2-pack) – Zwart – € 24,95
    • van alle drie maat S

Ik ben het type meisje dat overal een hemdje onder draagt, aangezien ik dit gewoon het allerlekkerste vind zitten. Natuurlijk is het bij sommige topjes en jurkjes niet echt mooi en dan doe ik het niet maar zodra het hemdje niet/nauwelijks zichtbaar is zal ik altijd een hemdje dragen. Inmiddels heb ik ze in alle kleuren maar draag ik ze het meest in het zwart of in het wit. Ik kon wel weer wat nieuwe exemplaren gebruiken en vandaar dat ik ook ben gegaan voor de Spaghetti Tops Vera in het zwart en wit.

Bij het openmaken van de verpakking viel mij direct op dat de stof ongelofelijk zacht is en goed aanvoelt. De topjes zitten heel erg comfortabel. De smalle schouderbandjes zijn verstelbaar en de tops hebben een ronde hals. De pasvorm is voor mij perfect dus ik ben hier heel erg blij mee!

Strings kun je natuurlijk nooit genoeg hebben en dus ben ik ook gegaan voor de Emma 3-pack in zwart. Wederom valt mij direct de zijdezachte bamboestof me enorm op. Het fijne hiernaast is dat de strings een elastische band hebben en verder heb je geen last van irriterende naden en labels. Love it!

Onderkleding gemaakt van bamboe

Heren

Hiernaast heeft ook mijn vriend twee items gekozen om te testen, namelijk:

  • Boxershorts Rico (3-pack) – Army – € 29,95
  • T-Shirts Velo V-hals (2-pack) – Army – € 29,95
    • van beide maat L
Uiteraard is er gekozen voor de boxershorts aangezien je hier ook nooit genoeg van kunt hebben. Wederom valt direct de heerlijke zachte stof op en hebben deze boxers ook labels waardoor het draagcomfort erg hoog is. In plaats van een label zit er aan de binnenkant een opdruk welke je natuurlijk niet voelt zitten. Mijn vriend zei gelijk: ‘Waarom doet niet iedereen dit? Ideaal!’ Daarnaast gaf hij aan dat de lente van de boxers erg fijn is en dat ze niet omhoog kruipen.

Mijn vriend heeft een kantoorbaan en draagt hiervoor bijna iedere dag een overhemd. Hieronder draagt hij altijd een t-shirtje met een v-hals als ondershirt. Vandaar dat hij heeft gekozen voor de Velo V-hals 2 pack in army. Al kun je deze shirts ook prima aan op een spijkerbroek hoor. Witte sneakers eronder en you’re good to go! Het fijne aan deze shirts is dat ze heerlijk zitten en extra lang zijn waardoor je ze, als je ze als ondershirt draagt, makkelijk in je broek kunt stoppen.

De naam zegt het natuurlijk al, Bamboo Basics verkoopt onderkleding gemaakt van bamboe. Leuk om dit eens te proberen! Het dragen van bamboe brengt een aantal voordelen met zich mee, namelijk:

  • zijdezacht
  • hypoallergeen
  • thermocomfort (koel in de zomer – warm in de winter)
  • milieuvriendelijk

Wij zijn in ieder geval erg te spreken over de onderkleding gemaakt van bamboe. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neus dan zeker eens rond in de webshop van Bamboo Basics.

Heb jij weleens onderkleding gemaakt van bamboe geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: