fbpx
20   49
95   164
130   238
109   235
84   285

Drie leuke outfits voor de lente

Drie leuke outfits voor de lente

Het is tijd voor wat outfit inspiratie. De lente is in volle gang en soms zoek ik wat lookjes op ter inspiratie. Dat bracht mij op het idee om dit artikel drie leuke outfits voor de lente te bespreken. Ze zijn allemaal een tikkeltje anders en hierdoor hoop ik je weer wat extra inspiratie te geven. Lees je met mij mee?

Drie leuke outfits voor de lente

Drie leuke outfits voor de lente

Outfit 1 – Zwart overgooi jurkje

Dit jurkje scoorde ik vorig jaar bij Sans-Online en sindsdien heb ik hem echt al super vaak gedragen. In de lente/zomer gecombineerd met een leuk shirtje en sneakers en in de herfst/winter met een trui, laarzen en een panty. Het is echt een perfect jurkje om ergens overheen te gooien en hij geeft iedere outfit een extra leuke touch. Hij is van het merk Vila, valt tot op de knie, heeft steekzakken aan de voorkant en leuke ruffles op de schouders. Doordat hij zwart is kun je hem echt eindeloos combineren. In dit lookje combineer ik hem met een pastelroze shirtje met zwart/witte print en witte sneakers.

Drie leuke outfits voor de lente

Outfit 2 – Mom Jeans

Als er één jeans op dit moment helemaal on trend is, dan is het de mom jeans. Op dit moment is dat ook mijn favoriete model. Ik heb ze inmiddels in verschillende vormen, maten en kleuren. Degene die je op de foto ziet is een mom jeans van het merk Pieces in een hele toffe Camel kleur. Dit is een kleur die heel erg lekker combineert met allerlei andere zachte kleuren zoals beige en wit. Op de foto hierboven heb ik hem gecombineerd met een witte blouse en hele stoere, beige cowboyboots. Een hele fijne broek en een top lookje voor de lente.

Outfit 3 – Ruffle Rokje

Als derde kan een ruffle rokje in combinatie met een stoere top natuurlijk niet ontbreken. Dit soort lookjes zie je op dit moment heel erg veel. De rokjes zijn in letterlijk alle kleuren, maten en printjes te verkrijgen en eindeloos te combineren. Ik vind deze combinatie zelf heel erg leuk. Het is een zwart ruffle jurkje met witte stipjes gecombinerd met een wit t-shirt met een stoere print met hierin wat kleur. Dat maakt de outfit dan toch weer net iets interessanter. Mijn zwarte sneakers met witte details van Nike maken het lookje helemaal af.

Bij deze, mijn drie leuke outfits voor de lente. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren! X 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: