fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

INC.redible Chase Your Rainbow Sheet Mask

INC.redible Chase Your Rainbow Sheet Mask

Volgens mij heb ik nog nooit zoveel me-time momentjes gehad als afgelopen weken. Op avondjes waarop ik toch niets beters te doen heb kies ik al snel voor een heerlijke verzorgingsroutine. De ene keer doe ik mijn nagels uitgebreid met een gellak en de andere keer was ik mijn haar uitgebreid en geniet ik van een masker zowel op mijn gezicht als in mijn haar. Een tijdje terug al, namelijk in de Goodiebox van Juli, ontving ik de INC.redible Chase Your Rainbow Sheet Mask. Destijds is dit masker in mijn stash beland en vorige week werd het tijd dit masker eens te proberen. In dit artikel vertel ik je er alles over.

INC.redible Chase Your Rainbow Sheet Mask

INC.redible is het make-up en verzorgingsmerk van het nagellakmerk nails.INC. Een merk dat zeker in de nagellakbranche absoluut zeer bekend is. Ik heb er ook meerdere lakjes van in mijn stash. Dit masker is een Rainbow Sheet Mask en het leuke is dat het ook de opdruk van een regenboog heeft. Super cute! Overigens ook tof ingespeeld op de unicorn trend.

De verpakking zelf bestaat uit de helft zilver en de helft paars. Je ziet eigenlijk al direct wat je qua print kunt verwachten van het masker. Een paars masker met sterretjes en een regenboog op één wang. Op de voorkant tref je vooral de productnaam en de rest van de informatie tref je op de, geheel paarse, achterkant.

Belofte van INC.redible: “Het masker is goed voor een doffe en vermoeide huid. Je huid krijgt er meer energie van en geeft de huid een jeugdige glans.”

Zoals ieder sheet mask breng je dit masker aan op een gereinigde en droge huid. Vervolgens maak je de verpakking open en haal je het masker eruit. Je vouwt hem open en brengt hem aan op het gezicht. Qua vorm merk ik dat hij niet helemaal lekker aansluit. De ruimte tussen de ogen is wat krap waardoor het stukje stof tussen de ogen ‘zweeft’ en niet op de huid ligt. Daarnaast zijn de inkepingen bij de neus wat groot waardoor het masker daar juist niet op plekken zit waar ik hem graag wel heb. De bedoeling is dat je het masker 15 minuten laat zitten en je het overtollige serum in de huid inmasseert. Uiteraard is dit precies wat ik doe.

https://wp.me/p68ONq-5LK

Tijdens het me-time momentje met dit masker valt me één ding gelijk op en dat is de geur. Het masker ruikt namelijk heel erg lekker fris en fruitig. Ergens zelfs een beetje tropisch, lekker! Uiteraard een hele leuke combinatie met de grappige en vrolijke print van dit masker. Daarnaast is het masker goed doordrenkt met het serum en is er meer dan genoeg product. Na gebruik knijp ik een sheetmask altijd helemaal uit en dit product masseer ik in op mijn gezicht en decolleté. Qua werking ben ik ook erg tevreden. Ik merkte vooral dat het een masker is dat goed hydrateert aangezien mijn huid na gebruik erg zacht en gevoed aanvoelt.

Dit INC.redible Chase Your Rainbow Sheet Mask kost € 5,- en is te koop bij INC.redible

Heb jij weleens een Goodiebox besteld? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: