fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Weer actief op Pinterest

Weer actief op Pinterest

Heel wat jaren geleden maakte ik een account aan op Pinterest. Destijds deed ik er heel veel mee en pinde ik erop los. Ik gebruikte de borden op Pinterest vooral om inspiratie op te doen. Vervolgens kreeg ik mijn blog en verschoof ik van Pinterest naar Instagram. Dit hield ik heel wat jaartjes vol totdat ik een aantal weken geleden dacht: ‘laat ik weer eens inloggen in Pinterest!’ Dat deed ik en inmiddels ben ik weer actief op Pinterest. Zin om mij te volgen?

Weer actief op Pinterest

Inmiddels ben ik ongeveer een maand actief aan het pinnen. Ik sla voornamelijk mijn blogposts op maar deel zo nu en dan ook hele leuke lenteoutfits. Ik heb nu twee borden:

 • lindseybeljaars.nl
 • Lente Fashion Inspiration
  • Lente lookjes
  • Swimwear
  • Broeken
  • Sieraden
  • Tops
  • Schoenen
  • Jurkjes
  • Rokjes

Op dit moment ben ik vooral bezig met het inrichten van mijn Pinterest borden en moet ik er ‘nog een beetje inkomen’. Soms denk ik, hoe zat het ook alweer? Inmiddels heb ik de smaak weer te pakken en beleef ik heel veel plezier aan Pinterest. Uiteraard zal ik in de toekomst mijn account meer uitbreiden maar voor nu is het een fijne basis. Hieronder tref je de link naar mijn account.

 

Zit jij ook Pinterest en lijkt het je leuk om mij te volgen? Dat zou ik heel erg leuk vinden! Ik ben pas weer net begonnen dus mijn community uitbreiden is natuurlijk wenselijk. Laat hieronder, in de comments, ook zeker even een linkje achter naar jouw account zodat ik daar ook een kijkje kan gaan nemen. Op mijn blog kun je binnenkort ook zeker wat artikelen omtrent Pinterest lezen inclusief wat leuke tips. Deze zal ik vervolgens natuurlijk ook weer delen op mijn Pinterest bord. #hallocrossmedialemarketing

Ben jij actief op Pinterest? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

 1. 15 april 2020 / 12:41

  Super leuk, ik ben je meteen gaan volgen. Ik zelf zit er nu denk ik een maandje op dus voor mij is het ook nog allemaal uitvogelen hoe het werkt.