fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

OOTD White and Gold

OOTD White and Gold

Vorige week kwam de OOTD White and Beige online. Vandaag is het de beurt aan de OOTD White and Gold. Bijna dezelfde titel maar een totaal ander lookje. In dit artikel laat ik je een nieuw blousje zien en mijn gloednieuwe sneakers van Nubikk. Ben jij benieuwd naar dit lookje? Kijk dan zeker verder!

OOTD White and Gold

Ik begin even bij het blousje. Deze is van Elisestore en ik ben er helemaal weg van. Hij is wit met een soort geblokt patroon en een heel licht gouden draadje die door de stof is geweven. Het is een heel speels blousje met allerlei ruffles die ervoor zorgen dat het blousje net even anders is dan anders.

Hieronder draag ik mijn legergroene jeans van Costes. Deze kocht ik echt al jaren terug maar ik vind hem nog steeds heel erg fijn. In de lente rol ik hem het liefst op en draag ik er sneakers onder, zoals in deze look.

Je treft ‘white and gold’ in het blousje maar ook in mijn sneakers. Dit zijn mijn gloednieuwe sneakers van Nubikk welke ik kreeg van Omoda. Het zijn chunky sneakers, ook wel ‘dadsneakers’ genoemd. Om precies te zijn is het de ‘WITTE NUBIKK LAGE SNEAKERS LUCY ROYAL’ (€ 199,95 bij Omoda) De sneakers zitten als gegoten en ik vind ze zo ontzettend tof. Deze ga ik de aankomende tijd heel vaak dragen!

Uiteraard kan het niet anders dan dat ik dit lookje style met verschillende, gouden sieraden. Daarnaast kan ook zeker mijn witte tas met gouden details ook zeker niet ontbreken.

Details

Dit was hem, mijn OOTD Beige and Gold! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen: