fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Pepe Jeans Parfum CELEBRATE

Pepe Jeans Parfum CELEBRATE

Oh yes! Gisteren kwam er een mega leuk pakketje binnen met hierin de gloednieuwe Pepe Jeans Parfum CELEBRATE. Vorig jaar reviewde ik de nieuwe dames- en herengeur van Pepe Jeans en hier heeft het merk op voortgeborduurd. Na de LIFE IS NOW, de eerste parfumlijn, brengt Pepe Jeans London nu een nieuwe geur voor hem en haar op de markt: CELEBRATE. Ik vertel je er alles over!

Pepe Jeans Parfum CELEBRATE

Pepe Jeans Parfum CELEBRATE

De geur is anders dan de LIFE IS NOW collectie maar de verpakking is, op de kleur na, precies hetzelfde gebleven. De flacon van de vrouwelijke geur is geïnspireerd op een moderne cocktail. Super matchend is de flacon van de mannelijke geur geïnspireerd op een cocktailshaker. Ik was vorig jaar al weg van deze flacons en dat is nog zeker niet veranderd.

“BECAUSE YOU ARE THE KIND OF PERSON
EVERYONE WANTS TO CELEBRATE WITH”

Pepe Jeans Parfum CELEBRATE

Geurnoten voor haar 

De geur begint met een vrolijke mix van popcorn, witte peper en bergamot en leidt ons uiteindelijk naar een verslavend bloemig boeket. Dit in combinatie met verfijnde tonen van blank hout en onderliggende tonen van romig vanille, geeft dit parfum een elegante en verleidelijke geur.

Lees de bovenstaande alinea nog eens.. ‘De geur begint met een vrolijke mix van popcorn’. Are you serious? Dat klinkt toch echt fantastisch! Het is inderdaad een hele warme geur met een mix van bergamot en vanille. Dit is precies een geur waar ik heel erg van houd.

Geurnoten voor hem 

Pepe Jeans CELEBRATE voor hem is een sensueel frisse geur, waarbij krachtige, kruidige tonen van zwarte bes en kardemom worden gecombineerd met subtiele gin-tonen. Hieraan is een verrassend en verleidelijk extract van cacao toegevoegd. Een vleugje muskaatsolie en amber geven het parfum elegantie en zorgen voor een krachtige, intense geur voor die meest verleidelijke momenten in je leven.

Na het ruiken van deze geur zei mijn vriend gelijk: ‘Sow, die is lekker!’ Ik geef hem hier groot gelijk in. Het is inderdaad een hele lekkere geur voor mannen.

Conclusie

Wat ben ik weer ontzettend blij met deze geuren van Pepe Jeans. Deze Pepe Jeans Parfum CELEBRATE lijn voor hem en haar is naar mijn mening zeker een aanrader. Wij gaan ze de aankomende tijd heerlijk gebruiken. Ben je binnenkort in de beurt van een parfumerie? Ga deze dan zeker eens ruiken!

For Her 50ml EDP € 34,95 | For Him 50ml EDT € 34,95
For Her 80ml EDP € 44,95 | For Him 100ml EDT € 44,95

Verkrijgbaar bij Douglas en Bol.com

Hoe tof zijn de flacons? Ik ben er dol op! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: