fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

OOTD Lovely Sunny Day

Jeetje, wat heb ik genoten van het weer van afgelopen zondag. Los van het feit dat ik heerlijk van onze ‘nieuwe’ tuin en van het zonnetje heb genoten hebben mijn vriend en ik ook een lange wandeling gemaakt met onze Mechelse herder Spyke. Wat kan ik daar van genieten zeg, met deze heerlijke temperaturen. Tijdens onze wandeling kwamen we dit leuke bruggetje tegen en moest het lookje natuurlijk even op de foto worden gezet. Wil jij alles weten over mijn OOTD Lovely Sunny Day? Let’s Go! 

OOTD Lovely Sunny Day

OOTD Lovely Sunny Day

In deze tijden van lockdown is het creëren van content voor mijn blog en instagram wat lastiger. Mijn ‘quarantaine-buddy’ is mijn vriend waarmee ik samenwoon. Wij gaan naar buiten om onze hond uit te laten en vaak zorg ik er dan voor dat ik gelijk een lookje aan heb wat nog op de foto moet. Op die manier creëren we een win-win situatie. Spyke blij en ik heb gelijk content voor mijn blog en instagram, ideaal toch?

Het lookje

Hoe leuk is dit lookje? Eerlijk is eerlijk, ik ben er helemaal weg van. Ik draag een zwart t-shirtje van My Jewellery met hierop een stoere print met oranje, rode en roze details. Dit shirt is een beetje afgeleid van de band/rock t-shirts. Het shirt heeft een hele goede kwaliteit en valt ietjes oversized. Een leuk detail is dat de mouwen met een stikseltje zijn omgeslagen.

Ik combineer hem met dit te schattige roze rokje van My Jewellery. Hoe leuk is deze? Dit is een rokje met een hele subtiele bloemetjesprint, een elastische band in de taille en twee plissé laagjes. Het fijne is dat hier een hele goede onderrok onder zit waardoor je niet bang hoeft te zijn met windvlagen. Ik draag een maat S en de rok is 45cm. lang. Hij valt dus ongeveer op de helft van mijn bovenbenen.

Om de look af te maken combineer ik hem met mijn stoere cut out boots. Deze zijn van zwart leer en combineren goed met het t-shirt. Juist door het schattige rokje vind ik deze look heel erg in balans. Als details draag ik gouden sieraden, een roze scrunchie en een zwarte zonnebril. Ja, ik ben hier helemaal weg van!

Heb jij dit lookje gisterenavond voorbij zien komen op mijn instagram?

Details

Een leuk weetje, de Sieraden en Accessoires van My Jewellery zijn nu ook te koop bij Douglas.

Dit was hem, mijn OOTD Lovely Sunny Day! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen: