fbpx
7   23
61   129
93   448
52   133
72   88

Kneipp Sheet Masks

Kneipp Sheet Masks

Als je mijn blog al een tijdje leest dan weet je dat ik dol ben op de producten van Kneipp. Je kunt er dan ook genoeg reviews op mijn blog van terug vinden. Zo schreef ik laatst nog uitgebreid over de Kneipp Arnica Lijn. Zodra er een persbericht van Kneipp in mijn inbox beland dan ben ik gelijk nieuwsgierig. Zo ook toen ik de titel zag: ‘Nieuw! Kneip Sheet Masks!’ Sheet Masks zijn natuurlijk razend populair en daar speelt Kneipp goed op in. Benieuwd naar deze sheet masks van Kneipp? Lees mee.

Kneipp Sheet Masks

Kneipp Sheet Masks

De sheet masks zijn een gloednieuwe lijn die Kneipp aan het assortiment heeft toegevoegd. Kneipp heeft in totaal drie sheet masks ontwikkeld die je ‘skin’ en ‘mood’ weer helemaal terug in balans brengen. De maskers zijn verrijkt met natuurlijke oliën en plantenextracten voor een instant mood-booster.

  • Chill Out
  • Detox Care
  • Hydro Kick

Qua vormgeving geef ik gelijk Kneipp weer een complimentje. Ik vind het knap dat op de verpakking direct duidelijk is wat voor soort product met ingrediënten het is en dat zij toch de overduidelijke huisstijl van Kneipp weten te bewaren. Nice!

Kneipp Sheet Masks

Kneipp Chill Out Sheet Mask

Dit masker bevat hennepzaad- en patchouli-olie-extract voor een kalmerend en ontspannen huideffect. Er wordt gezorgd voor een ontspanning van skin en mind door de natuurlijke etherische oliën en zachte, kruidige geuren.

Een me-time momentje gepland? Daar is dit Chill Out masker perfect voor. Dit masker kalmeert de huid en zorgt ervoor dat de huid weer in balans komt. Deze ruikt het meest naar kruiden van de drie en geeft echt dat ontspannen gevoel. Na gebruik voelt mijn huid zacht en verzorgd aan.

Kneipp Detox Care Sheet Mask

Dit masker bevat algen-, moringa- en bamboe-extract voor een anti-pollution effect. Er wordt gezorgd voor een nieuwe energie van skin en mind door de natuurlijke etherische oliën en revitaliserende geuren.

Dit is een anti-pollution masker en dat herkende ik al direct aan de zwarte vormgeving. Dit betekent dat het masker is verrijkt met anti-oxidanten en andere ingrediënten die je gezicht beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast beloofd dit masker de vervuilde deeltjes op de huid te absorberen. Dit is natuurlijk lastig te meten maar na het gebruik van het masker voelt mijn huid in ieder geval erg schoon aan.

Kneipp Hydro Kick Sheet Mask

Dit masker bevat watermunt-, agave- en cactuswaterextract voor een 24-uurs hydratatie effect. Er wordt gezorgd voor een frisse booster van skin en mind door de natuurlijke etherische oliën en lichte aquatische geuren.

Na het lezen van dit masker wist ik meteen dat dit mijn favoriet ging worden. Ik ben namelijk dol op sheetmasks die zorgen voor een hydratatieboost. Dit masker voelt direct ontzettend fris en mega gehydrateerd aan. Echt een vochtbooster! Iets wat we natuurlijk zeker kunnen gebruiken nu de zon zich weer wat meer laat zien.

Gebruiksaanwijzing van de Kneipp Sheet Masks 

  • Sheet mask aanbrengen op een schone huid
  • ca. 15-20 min. laten inwerken
  • Voorzichtig verwijderen & achtergebleven serum inmasseren

Uiteraard heb ik deze gebruiksaanwijzing netjes gevolgd. Dit is overigens een vrij standaard gebruiksaanwijzing bij een sheetmask.

Kneipp Sheet Masks

Conclusie

Inmiddels heb ik ieder masker getest en er een mening over kunnen vormen. Ik moet zeggen dat de pasvorm van de maskers super goed zijn en ieder sheetmask is goed doordrenkt met voldoende serum voor gezicht en hals. Tijdens het dragen van een sheet mask van Kneipp kun je prima tussendoor bijvoorbeeld wat huishoudelijke taakjes doen zonder dat het masker van je gezicht af glijdt. Ik heb ieder masker als prettig ervaren maar de hydro kick is toch wel echt mijn favoriet. Dit is gewoon een super fris masker dat zorgt voor een vochtbooster. Een dikke aanrader! Deze ga ik zeker opnieuw kopen.

(Dit is uiteraard mijn mening die past bij mijn huidtype. Ik heb een normale huid zonder onzuiverheden. Ik raad je aan zeker naar je huidtype te kijken en daar de keuze voor het masker op af te stemmen)

Goed om te weten is dat deze Kneipp Sheet Masks zonder conserveringsmiddelen en microplastics zijn. De sheets zijn gemaakt van 100% natuurlijk, biologisch afbreekbare viscose. Daarnaast zijn ze ook 100% vegan.

De Kneipp sheet masks zijn vanaf half april verkrijgbaar via diverse Kneipp verkooppunten, zoals Douglas, Plein.nl, en Bol.com voor € 3,99 per stuk.

Gebruik jij producten van Kneipp in je verzorgingsroutine?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat affiliate links en producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 20 april 2020 / 12:14

    Ze lijken me heel erg fijn! Ik ben de laatste tijd weer iets meer tijd aan het nemen voor maskertjes!

  2. 20 april 2020 / 08:29

    Deze maskertjes lijken mij heel fijn! Ik vind de producten van Kneipp sowieso altijd erg lekker. Het hydro kick masker zou ik wel willen testen, mijn huid is de laatste tijd zo droog.