fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

OOTD Beige and White

Zo.. bizar! De eerste week van April zit er ook alweer op. Afgelopen zondag was ik jarig en gelukkig heb ik, ondanks deze gekke periode, wel een hele fijne verjaardag gehad. Ik vind de tijd echt vliegen en dat komt natuurlijk goed uit want hoe eerder we uit deze gekke periode zijn hoe beter. Mijn vriend en ik wonen samen en hij is dus mijn ‘quarantaine-buddy’. Iedere avond maken we een fijne wandeling met onze Mechelse herder Spyke waarbij we natuurlijk een rustige plek bezoeken en netjes afstand houden. De foto’s in dit artikel zijn gemaakt vóór deze coronacrisis door mijn moeder. Op dit moment is dus mijn vriend de sjaak wat betreft het maken van foto’s voor Instagram en mijn blog. Gelukkig heb ik hem nog niet horen klagen, haha! Anyways, op naar deze OOTD Beige and White!

 

OOTD Beige and White

Op een dinsdag, vóór onze trip naar Lapland, ontving ik een grote zwarte doos van Omoda. Oh yes, hierin zaten mijn gloednieuwe Via Vai sneakers. Ik zag deze sneakers eind februari op instagram story’s bij Omoda en ik maakte direct een printscreen. Ik ben lid van de ‘Omodafriends’ club en mag dus eens in de zoveel tijd nieuwe schoenen uitzoeken. Zodra ik het mailtje ontving dat het ‘weer zo ver was’ hoefde ik niet lang te zoeken. Ik koos direct voor deze super toffe sneakers.

Het zijn de ‘Witte Via Vai Lage Sneakers Zaire Fae’. Het is een dadsneaker met een chunky zool. De schoen heeft een bovenwerk van veelzijdige materialen en kleuren zoals witte mesh met panelen van leer en suède in verschillende tinten beige en blauw-grijs. Op de hiel tref je een vernieuwende en subtiele giraffenprint. Je koopt ze voor € 169,95 (Nu €135,95 met 20% korting) bij Omoda en ze hebben, naast deze kleur, ook nog 3 andere kleuren beschikbaar. Naast dat ik ze mega leuk vind zitten ze ook nog eens fantastisch. Love it!

Ik combineer mijn gloednieuwe sneakers vooral met een beige/witte look. Mijn top is een lichtbeige col en hierover heen draag ik een jasje in een iets lichtere kleur. Hieronder draag ik een lichte mom jeans en deze past weer goed doordat er in de sneakers ook een klein lichtblauw detail zit. Als witte eyecatcher draag ik hierbij mijn tas van Le Parmentier Paris. Qua accessoires draag ik enkel gouden sieraden (perfect matchend met de tas) en ik draag een velvet beige scrunchie in mijn haar. Yes, ik vind dit echt een heerlijk lookje!

Details

Dit was hem, mijn OOTD Beige and White! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

 

Delen:

2 Reacties

  1. 9 april 2020 / 10:56

    Toffe sneakers! En wat zit je haar leuk!

  2. 7 april 2020 / 19:49

    Leuke outfit en schoenen! Ik heb zelf ook schoenen van Via Vai, die lopen lekker hè!