fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Online shoppen tijdens de Coronacrisis

Online shoppen tijdens de Coronacrisis, het is de beste optie die er is. Ik moet eerlijk zeggen, ik doe niet anders. Op bijna iedere website staat dat ‘vanwege de drukte’ de bestelling langer kan duren. Niet vreemd want volgens mij is het gekkenhuis bij de webshops. Bij een webshop bestel je online veilig vanuit je huis. Je hoeft er de deur niet voor uit en het wordt zo bij je thuis geleverd. Ideaal en veilig! In dit artikel ga ik drie webshops bespreken die mijn favoriet zien op dit moment. Ben je benieuwd? Lees dan nu mee!

OOTD De lente is begonnen

Online shoppen tijdens de Coronacrisis

1. Sans-Online

Je ziet deze webshop heel vaak voorbij komen op zowel mijn blog als mijn Instagram. Het is gewoon een hele fijne webshop met hele goede merken. De webshop is overzichtelijk, navigeert super fijn en het aanbod spreekt me enorm aan. Sans-Online heeft merken zoals Superdry, Circle of Trust en ZUSSS. Daarnaast hebben ze ook merken zoals Only, Ydence en Lofty Manner. Het lookje dat je hierboven op de foto ziet is compleet geshopt bij Sans-Online. De top is van Noisy May, het jasje is van Vero Moda en de broek is van Only. Tof hè!

  • Ga je liever toch naar de winkel? Sans-Online heeft 1 winkel in Rijssen (Haarstraat 33).

2. Groene-Kamerplanten

Op zoek naar wat nieuwe planten voor in huis? Het tuincentrum is nu niet de beste plek om naartoe te gaan. Laatst reden wij langs en zag ik al dat het er gigantisch druk was. Dat risico vermijd ik graag en dus heb ik wat nieuwe plantjes online besteld. Dit heb ik gedaan bij groene-kamerplanten.nl Een hele prettige website met een leuk aanbod in kamerplanten. Je kunt er o.a. kiezen uit grote- en kleine kamerplanten en ze bieden ook leuke setjes aan. Daarnaast kun je er ook planten in pot kopen zodat je in één keer klaar bent en niet ook nog eens op pad moet voor een pot. Ideaal!

Een diervriendelijke tuin

3. Leen Bakker

Toevallig heb ik gisteren een bestelling gedaan bij Leen Bakker. Het was voor mij erg lang geleden dat ik hier iets had besteld maar daar is dus gisteren verandering in gekomen. Mijn vriend en ik zijn nu al wat weekenden achter elkaar de tuin aan het opknappen. Ze hebben wij onder andere onze schutting zwart geverfd en hebben we een bloembak gemaakt. We hebben nog een redelijk ‘kaal’ plekje in de tuin over en deze willen we opvullen met twee tuinstoelen en een bijzettafeltje. Deze heb ik besteld bij Leen Bakker. De shop vind ik overzichtelijk en het bestellen van deze tuinset was echt binnen no time gebeurd. Vandaar het plekje in dit lijstje! Benieuwd naar het eindresultaat van onze tuin? Er komt binnenkort een uitgebreid artikel van online!

Wat zijn jouw favoriete webshops op dit moment? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: