fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Nieuwe oorbellen van Isabel Bernard

Nieuwe oorbellen van Isabel Bernard

Sinds eind november 2019 heb ik een tweede gaatje. Nu mag je officieel na 6 weken andere oorbellen in maar dat heeft bij mij wel een poosje langer geduurd. Telkens wanneer ik andere oorbellen probeerde ging het gaatje opnieuw ontsteken. Snel deed ik dan de zweerknopjes weer terug in en begon ik weer fanatiek met antisept druppelen. Inmiddels zijn we 4 maanden verder en kan ik nu eigenlijk andere oorbellen in. Het liefst nog wel stekers en ik vond hele toffe bij Isabel Bernard. Deze oorbellen zijn super geschikt voor twee gaatjes. Benieuwd naar mijn nieuwe oorbellen van Isabel Bernard? Let’s go!

Nieuwe oorbellen van Isabel Bernard

Nieuwe oorbellen van Isabel Bernard

Ik ben super blij met mijn tweede gaatje en uiteindelijk heb ik voor ogen om in beide gaatjes een oorhanger te doen. Nu is dat, wanneer het gaatje nog redelijk nieuw is, niet echt aan te raden. Het genezen ervan duurt namelijk wel een tijdje en zodra je de zweerknopjes mag vervangen word je aangeraden om eerst met oorstekers te beginnen. Nu kan ik zelf sinds een aantal weekjes nieuwe oorbellen in en dus ben ik gelijk op zoek gegaan naar mooie oorstekers.

Ik heb bij Isabel Bernard dames sieraden opgezocht. Zij hebben een heel mooi assortiment sieraden en vooral van de oorbellen ben ik helemaal weg. Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht bij de 14 karaat gouden sieraden en hier ben ik gelijk doorgeklikt naar de oorbellen. Hier stuitte ik op de ‘Le Marais Guerline 14 karaat gouden oorstekers love’. Ik laat ze je graag zien!

Le Marais Guerline 14 karaat gouden oorstekers love

Dit zijn ze dan! Het zijn dus prachtige oorbellen van 14 karaat goud. Het zijn twee oorstekers met ‘LO’ en ‘VE’ erop. De O is versierd met mooie, subtiele steentjes. Hoe perfect zijn deze oorstekers voor oren met twee gaatjes? Echt mega leuk! Ze zijn beide 6mm breed en glimmend afgewerkt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één oorbel links en eentje rechts te dragen, maar ik vind persoonlijk de combi naast elkaar het leukst.

Nieuwe oorbellen van Isabel Bernard

Dit is hoe de oorbellen zijn in mijn oren. Ja, ik ben hier echt super blij mee en vind het een super leuk effect zo!

Deze Nieuwe oorbellen van Isabel Bernard kosten €69,95 en zijn te koop in de webshop van Isabel Bernard.

  • NU: Gratis zilveren armband t.w.v. €39,95 bij aankoop 

Heb jij gaatjes in je oren? Zo ja, hoeveel? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 8 april 2020 / 08:32

    Wat een schattige oorbelletjes! Ik zou ook nog wel een tweede gaatje willen in beide oren maar vrees ook voor het ontsteken!

    • 8 april 2020 / 11:00

      Ja geheel begrijpelijk. Ik heb het uiteindelijk toch maar gedaan (half november ’19) en gewoon erg lang mijn zweerknopjes ingehad. Nu heb ik een tijdje andere oorstekers in het tweede gaatje en dat gaat nu heel goed 🙂