fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Kneipp Arnica Lijn

Kneipp Arnica Lijn

Zo eens in de zoveel tijd wordt ik verwend met een pakket van Kneipp. Vaak zijn dit introducties van de nieuwste producten en verzorgingslijnen. Vorige week ontving ik een pakketje met hierin twee producten uit de Kneipp Arnica Lijn. Dit is geen nieuwe lijn maar ze hebben aan deze lijn de badkristallen toegevoegd. Het pakketje draaide dus om de nieuwe badkristallen. Ben jij benieuwd naar de producten van Kneipp en natuurlijk naar deze Arnica lijn? Lees dan deze review.

Kneipp Arnica Lijn

Op mijn blog staan heel veel reviews online van allerlei verschillende Kneipp producten. Als je ze allemaal gaat teruglezen dan zul je merken dat ze eigenlijk allemaal positief zijn. Ik vind Kneipp namelijk een ontzettend fijn merk en heb er nog nooit iets over te klagen gehad. Bij het ontvangen van een pakketje van Kneipp ben ik ook altijd direct heel enthousiast.

Nu ontvang ik heel vaak douchegels en kan ik volgens mij de komende 20 jaar vooruit. Je hoort mij niet klagen maar ik vond het stiekem wel extra leuk dat ik uit deze Kneipp Arnica Lijn twee badproducten heb mogen ontvangen. Wij hebben namelijk een bad en daar lig ik heel erg graag in. Over de vormgeving ga ik niet beginnen. Deze is natuurlijk typisch Kneipp en qua kleur hebben ze bij deze lijn voor oranje gekozen. De gehele Arnica collectie bestaat uit de volgende producten:

 • Badkristallen
 • Douchegel
 • Massageolie
 • Badolie
 • Badbruistablet

Uit deze lijn heb ik de badkristallen en de badolie mogen ontvangen. De badolie zat al in de collectie en de badkristallen zijn dus aan de lijn toegevoegd.

Kneipp over Arnica
“Met deze Arnica Lijn belooft Kneipp verlichting voor je lijf en spieren. De producten zijn ideaal voor na het sporten of na een fysiek intensieve dag. Het natuurlijke arnica-extract vitaliseert en reactiveert de spieren en je hebt hiermee een perfecte combinatie van functionele verzorging met een aansprekende geur. Ze producten verwarmen de (overbelaste) spieren en gewrichten en bieden soepelheid en verlichting dankzij het werkzame arnica-extract.

Kneipp Arnica Badkristallen

Badkristallen

“De Kneipp Badkristallen Arnica bevatten waardevol arnica-extract en natuurlijke oliën van cabreuva, rozemarijn en naaldbomen.”

Het zijn zuivere zoutkristallen en ze beloven een bad om te toveren tot een verwarmend, reactiverend en versoepelend bad. Ik vind dus badkristallen altijd wel erg grappig in gebruik. Ik schud wat korreltjes in de dop en gooi deze vervolgens in het water. Lastig te bepalen hoeveel je nodig hebt maar goed, ik doe het op gevoel. Het water kleurt direct oranje en begint heerlijk te ruiken. De korreltjes lossen verder vrij snel op en laten een prima badje achter.

Kneipp Arnica Badolie

Badolie

“De weldadig verwarmende en reactiverende Kneipp Arnica Badolie bevat het waardevolle arnica-extract en natuurlijke etherische oliën uit cabreuva, rozemarijn en naaldbomen als den, cypres en larix.”

Met deze olie belooft Kneipp dat, in combinatie met een warm bad, de ontspannende werking van deze hooggeconcentreerde badolie op spieren en gewrichten volledig tot zijn recht komt. De olie zit in een mooi, glazen flesje en ruikt in ieder geval heerlijk. Wel erg kruidig en ergens ook best wel sterk, dus daar moet je wel van houden. Ik gooi een scheutje olie in bad en vervolgens begint het water lichtjes te schuimen. Gelukkig is het geen olie-olie en hiermee bedoel ik dat hij geen vettig olielaagje achterlaat op de huid. Gelukkig, want daar houd ik totaal niet van. Na een half uurtje ontspannen stap ik weer uit bad.

Conclusie

Leuk om de badproducten uit deze Arnica Lijn van Kneipp uit te proberen. Eerlijk gezegd kende ik de Arnica lijn nog niet en dat maakte mij direct nieuwsgierig. Volgens mij zat ik dezelfde avond al in bad met een scheutje badolie. Zoals al eerder vermeld moet je wel echt van de geur houden omdat deze vrij kruidig en sterk is. You either hate it or you love it. Nu houd ik zelf altijd wel van lekkere kruidige en welness achtige geuren voor in de badkamer dus wat dat betreft heb ik niets te klagen. Zowel de badolie als de badkristallen gooi je in bad en binnen no time heb je een heerlijk geurend badje. Wel merk ik direct dat het inderdaad echt een verwarmend bad wordt dat erg goed is voor je spieren en gewrichten. Het voelt echt een beetje brandend, waardoor je het water zeker niet te warm moet zetten. Verder heb ik niets op deze producten aan te merken.

 • Badkristallen – 500gr. – € 8,49
 • Badolie – 100ml. – € 9,99
  • Ze zijn te koop bij alle Kneipp verkooppunten zoals de drogisterijen

Ben jij bekend met de producten van Kneipp?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 5 februari 2020 / 11:52

  Wat een heerlijke lijn van Kneipp is dit!