fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

De rotantrend voor in de tuin

De rotantrend voor in de tuin

De rotantrend is niet meer weg te denken in het interieur. Ik vind het een hele leuke trend en het maakt, naar mijn mening, de inrichting een stukje gezelliger en natuurlijker. Toen wij drie jaar geleden gingen samenwonen zag je die trend nog niet heel veel en nu zeker wel. Beetje bij beetje begin ik de trend nu te introduceren in ons interieur. Aankomende week willen wij graag aan de slag in de tuin en nu wil ik de rotantrend voor in de tuin gaan gebruiken. Benieuwd naar mijn idee? Lees gezellig mee.

De rotantrend voor in de tuin

Mijn vriend en ik wonen in een hoekwoning met een perceel van 250m2. Aan de achterkant hebben wij openslaande deuren naar onze tuin. Links achterin de tuin hebben wij een veranda waar wij een super chille loungeset hebben staan. Deze loungeset is grijs, bestaat uit een hoekbank met 2 poefjes en een eettafel en hieronder ligt een heel leuk tuinkleed. De veranda heb ik verder een beetje beachy aangekleed. Hier ben ik helemaal tevreden over.

Het stuk tussen de openslaande deuren en de veranda, daar kan nog wel iets aan worden gedaan. Het is een beetje een leeg stuk en ik wil hier heel graag twee mooie relaxstoelen met een leuk bijzettafeltje ervoor. Hiervoor heb ik dus Rotan tuinstoelen van Sweet Living Shop op het oog. Zij hebben alleen zo’n mega leuke collectie dat ik geen keuze kan maken.

Optie 1 – Rotan Vlinderstoel – 70x76x90 cm – € 199,95 (ook verkrijgbaar in zwart)

Mijn oog viel direct op deze vlinderstoel. Wellicht omdat hij mij doet denken aan mijn oma aangezien zij vroeger ook een vlinderstoel had. Deze rotanstoel heeft, vanwege het zwarte, metalen frame wel een modern tintje.

Optie 2: Rotan Loungestoel – 59x78x77 cm – € 134,95

Dit is echt zo’n heerlijke, lage loungestoel. Deze doet mij het meest denken aan een rotanstoel van vroeger. De ‘Oldschool’ rotan trend aangezien deze geen modern, zwart frame heeft. Door de look van de stoel wil je er toch meteen in gaan zitten?

Optie 3: Rotan Kuipstoel – 69x67x79 cm – € 129,95

Kuipstoeltjes vind ik altijd heel erg leuk. Ze hebben een speelse look en feel en deze spreekt me altijd erg aan. De combinatie met het zwarte, metalen frame vind ik, net als bij de vlinderstoel, super leuk.

Begrijp je nu waarom ik nog geen keuze heb gemaakt? Ik vind ze oprecht alle drie heel erg leuk. In totaal wil ik er dus twee kopen met een bijpassend bijzettafeltje in het midden. Om zo toch een nieuw loungehoekje te creëren in onze tuin. Welke stoel vind jij het leukst? Optie 1, 2 of 3? Please let me know and help this girl out X 

Dit is mijn idee voor de rotantrend voor in de tuin. Heb jij iets van deze trend in het interieur of in de tuin? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. Gaby
    13 april 2020 / 10:23

    Ik vind nr3 het leukst succes met uitzoeken van je stoelen

  2. 12 april 2020 / 08:21

    Ik ben gek op Rotan! Toen wij vorig jaar gingen samenwonen hebben we van mijn ouders een prachtige rotan tuinset gekregen. Bij elk zonnestraaltje maak ik er lekker even gebruik van door heerlijk in de tuin te gaan zitten! 🙂