fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask

Zoals je wellicht wel weet ontvang ik iedere maand een Goodiebox. Dit is een hele leuke verrassingsbox die altijd goed is gevuld. In februari ontving ik de Goodiebox Energize en hierin zaten allerlei producten om ‘energie op te doen’. Geloof mij, dit kon ik na de carnaval zeker wel gebruiken. Eén van de producten in de box is de Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask en die ga ik in dit artikel uitgebreid reviewen. Ben jij benieuwd naar dit oogmasker? Lees dan zeker verder!

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask

Ik review natuurlijk heel vaak oogmaskers en oogpads. Al is het voor mij wel voor het eerst dat ik een masker van het merk Vitamasques probeer. Het is een merk dat cruelty-free maskers verkoopt geïnspireerd op de Koreaanse markt. De oprichtster het 10 jaar gewerkt in een luxueuze spa en kwam, tijdens het reizen door Zuid-Korea, achter het feit dat deze beautymarkt compleet anders is dan onze Westerse markt. Ze besloot haar eigen lijn op te zetten en dit te introduceren in Engeland. Tof!

Het eerste wat mij opvalt aan de verpakking is dat er een tekening op staat van dit oogmasker. Dit doet me meteen denken aan de superhelden of de ninjaturtles. Hoe geinig? Ik heb serieus nog nooit zo’n oogmasker gezien! Ik ben alleen bekend met de oogpads, de halve maantjes die je onder je ogen plakt. Maar een heel masker? Dat ken ik nog niet. Los daarvan ziet de verpakking er natuurlijk ook helemaal prima uit. Het is een lila/paarse verpakking met een leuk patroon, een duidelijk wit vak en zwarte tekst. Op de achterkant tref je in een zwarte tekst alle informatie aan zoals de gebruiksaanwijziging en de ingrediëntenlijst. Een prima verpakking, als je het mij vraagt. Op naar het masker zelf!

An all-in-one cooling hydrogel eye mask to de-puff, brighten and repair. 

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask

Ik scheur de verpakking open en tref het masker zo aan. Het masker van hydrogel is doordrenkt met serum en wordt beschermt met een witte, plastic laag. Deze laag verwijder je en vervolgens houd je een transparant oogmasker met glitters over. Hoe tof? Na carnaval dacht ik klaar te zijn met de glitters maar het Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask zet het nog even voort. Haha! Vet leuk. Dit had ik niet verwacht. Verder is het masker, qua vorm, dus ook echt zoals op de verpakkiing aangegeven. Origineel! Het masker past goed en blijft heel erg goed zitten. Ik laat het masker 20 minuten zitten en vervolgens masseer ik het overtollige serum, dat achterblijft op de huid, in.

Conclusie

Wat leuk om dit masker uit te testen. De vorm en de glitters hebben mij aangenaam verrast. Natuurlijk gaat het hier niet om maar stiekem ben ik echt een sucker voor leuke, verrassende verpakkingen. Gelukkig heeft het masker mijzelf ook niet teleurgesteld. Ik heb het gebruikt op een dag dat ik voor mijn blog en instagram ging shooten en kon, na een kort nachtje, het de-puff effect zeker gebruiken. Het masker komt 100% haar verwachtingen na en ik merk zeker verschil. Dit masker is dus zeker een aanrader en ik zou het wel opnieuw kopen.

Deze Vitamasqued Crystal Glow Hydrogel Eye Mask is een fullsize met een waarde van € 10,50

Gebruik jij weleens een oogmasker? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 9 maart 2020 / 18:01

    Wat ziet dit er leuk uit!

  2. 9 maart 2020 / 15:55

    Leuk dat je er zo tevreden over bent! Die glitters zijn inderdaad leuk. 🙂