fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

OOTD Bonjour Madame

OOTD Bonjour Madame

Bonjour! Er zijn een aantal merken die ik heel erg graag draag en één daarvan is ZUSSS. Zij hebben ieder seizoen weer een fantastische lijn met mooie basics in een hele goede kwaliteit. In de collectie van aankomend seizoen viel mij één t-shirtje meteen op en die draag ik in deze look. Benieuwd naar de hele look? Lees lekker mee.

OOTD Bonjour Madame

OOTD Bonjour Madame

OOTD Bonjour Madame

Het t-shirt van ZUSSS is een heel tof basic shirtje in de kleur ‘honing’. Het shirtje heeft een mooie kwaliteit, korte mouwen en een getailleerd model. Voorop staat de tekst ‘Bonjour Madame’ en achterop, in de nek, het ZUSSS logo. Ik denk dat ik dit shirtje de komende tijd heel veel ga dragen en uiteraard mag ‘ie ook mee op vakantie naar Zuid-Frankrijk.

Ik combineer het shirtje met een zwart blazertje van VeroModa. Ja, het is echt nog te koud voor een t-shirtje maar inmiddels ben ik die dikke truien toch ook echt wel zat. Een shirtje combineren met een blazertje is dan een goede optie. Het blazertje valt lang en losjes waardoor hij de look een extra casual twist geeft.

De mom jeans die ik draag is van het merk Pieces en is op dit moment echt mijn favoriet. Het is een lightblue denim met een destroyed effect. De combinatie van de kleur en het model vind ik echt perfect. Het t-shirtje van ZUSSS draag ik in mijn broek en het blazertje laat ik er lekker overheen hangen. Mijn zwarte riem is van ComeGetFashion evenals mijn bikerboots. Het zwarte tasje is van Notre V via Omoda. Verder draag ik gouden sieraden waarvan je alle merken hieronder terug kunt lezen in de details.

 

View this post on Instagram

Bonjour Madame✨

A post shared by Lindsey | lindseybeljaars.nl (@lindseybeljaars) on

Heb jij dit lookje al voorbij zien komen op mijn instagram? @Lindseybeljaars

Details

Dit was hem, mijn OOTD Bonjour Madame! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: