fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Goodiebox Energize

Goodiebox Energize

Ben jij nu, midden in de winter, al bijna in een winterslaap beland? Kun je wel wat extra energie gebruiken? Goodiebox helpt je hierbij! Ik heb er op dit moment geen last van want vandaag begint Carnaval en ik ben helemaal hyped maar ik denk dat ik na dit weekje feesten wel wat extra energie kan gebruiken. Ben jij, net als ik, benieuwd naar de inhoud van de Goodiebox? Lees dan gezellig mee.

Goodiebox Energize

Goodiebox Energize

Goodiebox Energize

Een energiedrankje drinken is een optie maar er zijn natuurlijk ook andere manieren om energie op te doen. Blok in je agenda eens echt tijd voor me time. Schrijf eens letterlijk een afspraakje met jezelf op. Neem hierbij de tijd die JIJ nodig hebt om bij te tanken en op te laden. Deze box met een rijke variatie aan producten is een alternatief voor dat energiedrankje, zonder bijwerkingen. 

Op naar de inhoud van deze Goodiebox Energize.

Human+Kind Body Soufflé

Oeh, dit merk ken ik nog niet. Deze body soufflé is vegan en heeft een 2-in-1 werking. Hij belooft namelijk een energieboost te geven aan zowel je lichaam als je geest. Hij is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en droge huid met een ultrazacht resultaat. Natuurlijk is een product voor je lichaam altijd fijn om aan het assortiment toe te voegen. Wel heb ik stiekem al even geroken en deze soufflé ruikt echt heerlijk. Dat beloofd veel goeds!

Deze Human+Kind Body Soufflé is een fullsize met een waarde van €16,45

Niré Face Prep Tool 

Een schoon gezicht is natuurlijk heel erg belangrijk. Dit is een tool die het gezicht reinigt en exfolieert en je kunt hem gebruiken om de make-up mee te verwijderen. Je brengt je reinigingsmiddel aan op deze borstel en met cirkelvormige bewegingen ga je met deze tool over je gezicht. Op zich is dit natuurlijk een prima tool en als je zoiets nog niet hebt dan is het een leuke aanvulling in deze box. Ik heb zelf een elektrische gezichtsborstel dus ik ga hier hopelijk iemand anders blij mee maken.

Deze Niré Face Prep Tool is een fullsize en heeft een waarde van €5,- 

Manna Kadar Lippie Love Lip Scrub

Oeh een lipscrub, altijd lekker. Dit is overigens wel de eerste keer dat ik er eentje ontvang in een stickvorm. Meestal tref ik een lipscrub namelijk in een potje of in een knijptube. Dit is een zachte suikerscrub en is je reddende engel bij schrale lippen. Deze scrub is samengesteld met voedende ingrediënten die vocht toevoegen, waardoor je lippen loveable aanvoelen.

Deze Manna Kadar Lippie Love Lip Scrub is een fullsize met een waarde van € 22,- 

Ecooking Moisturizing Serum

De naam doet even vermoeden alsof we hier te maken hebben met een kookapparaat, haha! Niets is minder waar, het is een gezichtsserum. Een vegan serum en boordevol voedende ingrediënten. Het product is geschikt voor ieder huidtype en is vooral een winnaar wanneer je de huid een hydratatiebom wilt geven. Je brengt een paar druppels aan op je gereinigde huid, onder je dag- of nachtcrème, en you’re good to go. Ik ben zelf altijd erg blij met een fijn serum dus ik ben naar deze erg benieuwd.

Deze Ecooking Moisturizing Serum is een travelsize. 

James Read H20 Tan Drops Face 

Tan drops voor je gezicht, dat klinkt gelijk gevaarlijk. Ik gebruik dit wel op bijvoorbeeld mijn benen maar liever toch niet op mijn gezicht. Toch beloofd James Read dat deze druppels een vlekkeloze, egale en glowing teint zonder strepen. Deze blijft dagenlang zitten en bouwt zich geleidelijk op. Ik ben nog steeds een beetje huiverig maar wie weet dat ik het ooit toch eens probeer.

Deze James Read H20 Tan Drops Face is een travelsize. 

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask

Een oogmasker is natuurlijk perfect wanneer je even niet zoveel hebt geslapen en behoefte hebt aan een frisse en energieke look. Ik ben dol op oogmaskers en gebruik ze zelf geregeld. Met dit hydrogel oogmasker kalmeer je de huid onder je ogen. Het masker is verrijkt met kristalextacten. Je scheurt de verpakking open, verwijdert de plakkers en brengt het masker aan op een gereinigde, droge huid. Je laat dit zo’n 10 à 15 minuten zitten en daarna kan het masker worden verwijderd. Het overtollige serum kun je nog even inmasseren voor het optimale resultaat.

Deze Vitamasqued Crystal Glow Hydrogel Eye Mask is een fullsize met een waarde van € 10,50

Goodiebox Energize

Conclusie

De Goodiebox iedere maand ontvangen blijft een feestje. Ik hoop dat ik met deze Energize Box mijzelf lekker kan oplappen na 5 dagen Carnaval.  Ik ben vooral heel erg blij met het oogmasker en met de body soufflé. Daarnaast ga ik uiteraard het serum en de lipscrub ook zeker gebruiken. De Tan Drops en de Prep Tool zijn wellicht minder mijn ding maar ik kan me goed voorstellen dat anderen hier zeker blij mee gaan zijn.

In totaal tref je in deze Goodiebox Energize 6 producten waarvan er 4 fullsize zijn. Eén product is natuurlijk eigenlijk meer dan een tool.  Mocht je de Goodiebox willen ontvangen, dan is het handig om te weten dat je abonnement maandelijks opzegbaar is. Oh, en ze geven een niet-goed-geld-terug garantie en alle producten in de box zijn dierproefvrij.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Energize! Wil jij een review teruglezen van een product? Let me know x 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. Linda
    3 maart 2020 / 21:56

    Is deze gezichts prep tool ook los te koop?!

  2. 25 februari 2020 / 18:58

    Wat een leuke box! Een lipscrub heb ik hard nodig!