fbpx
217   224
90   252
60   127
15   202
67   394

B.A.E. Birthday Collection

B.A.E. Birthday Collection

Ken je het merk B.A.E. make-up al? Het is de make-up lijn van HEMA bestaat nu 1 jaar! Om dit te vieren komt B.A.E. op de markt met de Birthday Collection. Ik ga je deze collectie uitgebreid laten zien in dit artikel. Ben jij benieuwd naar de B.A.E. Birthday Collection? Lees dan zeker verder.

B.A.E. Birthday Collection

Ter ere van de eerste verjaardag van B.A.E. is deze collectie dus ontwikkeld. Goed om te weten is dat deze collectie volledig VEGAN is. In de collectie zitten de volgende producten:

  • Shake Up Glow Prime Olie (€7,-)geeft een natuurlijke glans en bevat verzorgende amandelolie en vitamine E
  • Master Skin Serum (€8,-)met hyaluronzuur en pruimenextract voor een zijdezacht resultaat
  • Multicare Wonder Olie (€7,-)een licht oliemengsel voor huid en haar. Met verzorgende amandel- en arganolie en verzachtend pruimenextract voor een complete verzorging.
  • Face Roller (€12,50)Praktisch en compact om overal mee naartoe te nemen. Een dubbelzijdige roller voor optimaal resultaat.
  • Primaviva Palette (€12,50)Laat je ogen schitteren met deze unieke collectie van 9 tinten (matte en metalic)

De producten zijn CLEAN, wat betekent:

  • geen siliconen
  • geen minerale oliën
  • geen plastic

B.A.E. Birthday Collection

Shake Up Glow Prime Olie

Een ultra lichte primer olie met verzorgende amandelolie en vitamine E. Dit is de perfecte basis voor een stralende huid en zorgt voor een natuurlijke glans.

Master Skin Serum

Een gezichtsserum met een rijke formule met hyaluronzuur en pruimenextract. Het olievrije serum heeft verzachtende eigenschappen en geeft een perfect zijdezacht resultaat. Dermatologisch getest.

Multicare Wonder Olie

Een primer met huidverzorgende aspecten op basis van olie. De primer bevat hyaluronzuur en vitamine E en zorgt voor een zachte huid. Ook heeft de primer een aangename zachte geur. Een ideale voorbereiding voor het aanbrengen van je make-up.

Face Roller

Een gezichtsroller met twee stenen van serpentiniet voor het masseren van je gezicht en hoofd. De kleine steen is voor de delicate gebieden van je gezicht en de brede steen voor de grotere oppervlaktes. Door het praktische en compacte formaat – 13 cm lang – kun je het overal mee naartoe nemen.

Primaviva Palette

Laat je ogen extra schitteren met dit unieke palette van Primaviva met negen matte en metallic tinten. Je kunt zelf de perfecte stijl kiezen voor overdag en ’s avonds. De palette heeft een spiegeltje aan de binnenkant en sluit door middel van magneten. De oogschaduw is dermatologisch getest. Tip van B.A.E.: gebruik met een paar druppels water voor een nog intenser resultaat

Conclusie

Wat ontzettend leuk dat deze collectie er speciaal is om het éénjarig bestaan van B.A.E. te vieren. Niet gek ook dat ze het dus de B.A.E. Birthday Collection noemen. Ik heb wel wat ervaring met het merk B.A.E. en heb ooit een review geschreven over het B.A.E. You are golden eye mask. Ik had echter, naast een mascara, nog nooit make-up van het merk geprobeerd en dus vond ik het heel erg leuk om het Primaviva Palette te testen.

Het Primaviva Palette blijkt echt, kwalitatief, een prachtig palette te zijn. Sowieso spreken de warme kleuren mij ontzettend aan maar kijk even naar de swatches op mijn arm. Die zeggen toch genoeg? Elke swatch is gezet in één streep en ik ben echt direct ontzettend enthousiast. Ik vind de kleurkeuze mooi gedaan en ik vind het ook een dikke pré dat er glanzende en matte kleuren worden afgewisseld.

De olies heb ik ook getest en ook daar ben ik heel erg blij mee. Op dit moment heb ik de Shake Up Glow Prime Olie in mijn dagelijkse make-up routine zitten als basis en hij bevalt mij ontzettend goed. De faceroller is niet helemaal mijn ding. Niet dat ik het niet fijn vind hoor, ik pak dit soort items er alleen niet zo snel bij. Om mijzelf eraan te herinneren heb ik hem in mijn nachtkastje gelegd en ik probeer dit nu elke avond, voor het slapengaan, te doen. Tot nu toe een succes!

Heb jij de B.A.E. Birthday Collection al gespot in HEMA? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

  1. 7 maart 2020 / 23:46

    Die oliën zien er echt chill uit! Hema doet het goed met deze collectie 😀

  2. 7 maart 2020 / 13:32

    Bedoel je met clean ook dat er geen parabenen inzitten?

  3. Caroline
    7 maart 2020 / 13:18

    Na het lezen van je blog krijg ik gelijk zin om te gaan shoppen bij de Hema.