fbpx
105   191
100   187
79   260
113   240
121   281

Toffe witte sneakers voor de lente

Toffe witte sneakers voor de lente

De lente komt steeds dichtbij en ik ben er enorm aan toe. Ik ben echt wel klaar met de regen en de storm en het dragen van panty’s en laarsjes. Kom maar op met de lente want ik heb zin om weer sneakers te dragen. In dit artikel laat ik je 3 Toffe sneakers voor de lente zien, welke te koop zijn bij OTTO. Ben jij nog op zoek naar nieuwe sneakers? Dan is dit artikel zeker een must read.

Toffe witte sneakers voor de lente

Witte sneakers zijn naar mijn mening 100% onmisbaar in de lente en zomer. Ook in 2020 blijft de witte sneaker on trend. Witte sneakers zijn oneindig te combineren en geschikt voor bijna iedere gelegenheid. Ik draag ze zelf heel graag onder jurken of onder een lichte mom jeans. Twijfel je over je schoenkeuze? Dan zit je met een witte sneaker 9 van de 10x wel goed. Als je nu zoekt naar de sneakertrends van 2020 dan zie je niet voor niets heel wat witte exemplaren voorbij komen.

tommy hilfiger sneakers met sleehak »alva 1c« wit

Tommy Hilfiger – ALVA 1C – € 130,-

De eerste sneakers die mij direct aanspraken zijn deze toffe sneakers van Tommy Hilfiger. Op het eerste gezicht lijken deze sneakers compleet wit. Toch is dat niet het geval. De voor- en zijkant is bestaat uit witte vlakken maar de verrassing zit op de hiel. Het logo van Tommy Hilfiger bestaat natuurlijk uit wit/rood/blauw en deze kleuren tref je op de hiel. Een tof detail die deze sneaker net eventjes wat extra’s geeft. Dit model is ook verkrijgbaar in de kleur crème/nude/lila.

nike sportswear sneakers »wmns air max graviton« wit

Nike – Wmns Air Max Graviton – € 99,99

Het goedkoopste paar van de drie is dit paar Nike. Het model is de ‘Air Max Graviton’ en zoals je ziet is dit paar niet helemaal wit. Het is een kleurencombinatie van wit en rosé. Vooral het pastelroze tintje vind ik echt mega leuk voor de lente en zomer. Daarnaast vind ik het model ook heel erg mooi! Dit model is alleen te verkrijgen in deze kleurencombinatie.

Tommy Hilfiger – WNS Kendrick 1C- € 120,-

Dit model is echt een ‘dadsneaker’, oftewel een grof model met een dikke zool. Een model dat je op dit moment niet uit het modebeeld kunt wegdenken. Leuk dat Tommy Hilfiger meedoet aan deze trend. De sneaker is wit en eigenlijk vrij basic maar dat maakt hem nou juist zo leuk. Aan de zijkant staat het logo van Tommy Hilfiger en de tekst ‘Hilfiger’. Op de hiel tref je ook, vrij subtiel, het symbool en verder bestaat de sneaker uit allerlei witte vlakken. #loveit Deze sneakers zijn ook te verkrijgen in het roze en in het zwart.

Heb jij al toffe witte sneakers voor de lente gescoord? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 11 maart 2020 / 10:36

    Leuk lijstje! Ik ben zelf niet zo van de bulky sneakers (past echt niet bij mij haha), maar vind het bij anderen wel altijd tof staan. Ik draag sowieso niet echt sneakers moet ik zeggen.

  2. 10 maart 2020 / 15:35

    Oeeeh die sneakers van Tommy zijn echt heel tof!