fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask

Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask

Al best een tijdje geleden maakte ik voor het eerst kennis met het merk Fanllory. Via een persbureau ontving ik een heel leuk pakketje met hierin sheetsmasks. Echter zijn ze in mijn ‘maskertjesmand’ gegaan en heb ik ze er al die tijd niet uitgehaald. Het was tijd om daar eens verandering in te brengen. Ik testte afgelopen vrijdag dit Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask en in deze review vertel ik je er alles over.

Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask

Dit is mijn eerste review van een product van het merk Fanllory. Vandaar dat het tijd is om eerst wat achtergrondinformatie te verschaffen. Het is een innovatief en hoogwaardig skincare merk dat een duidelijke missie en visie heeft.

Ik heb in totaal 2 sheetmask ontvangen, namelijk het Nourishing & Hydrating Face mask en het Whitening Mask. Deze laatste variant is voor mensen met pigment ophoping en vlekjes. Zelf heb ik hier geen last van en dus bespreek ik in dit artikel alleen het Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask.

Het is een diep hydraterend masker dat bestaat uit maar liefst 97,8% natuurlijke ingrediënten. Denk hierbij ook aan toevoegingen van de vitamines B12, C, en K. Het anti-aging effect wordt gecreëerd door de combinatie van mineralen, aminozuren en anti-ocidanten die er voor zorgen dat het collageen en elastiek in de huid word versterkt.

Zoals je wellicht al wel weet ben ik dol op maskertjes in alle vormen en maten. Minimaal 1x per week probeer ik een me-time momentje te creëren in een warm bad vol met schuim en een maskertje op. Meestal was ik dan ook mijn haar helemaal uitgebreid met een heerlijk masker. Afgelopen vrijdag was het weer zover en kon ik dus dit masker uittesten.

Wat me als eerste opviel was de verpakking. Het masker zit in een mooie, zwarte kartonnen verpakking met een gouden detail. Het ziet er echt piekfijn uit. Op de achterkant van deze verpakking tref je alle informatie over dit masker en de gebruiksaanwijzing. Het sheetmasker zelf tref je in deze kartonnen verpakken in een witte, plastic verpakking. Op de achterkant hiervan tref je de ingrediëntenlijst. Volg je het nog? haha!

Het sheetmasker zelf is een hele puzzel. Ik scheur de verpakking open en tref het sheetmasker aan in een soort plastic gaasje. Dit laagje eenmaal verwijderd zit het sheetmasker ook nog geplakt aan een blauwe, plastic laag die er ook nog af moet. Hierdoor is het sheetmasker natuurlijk goed beschermd maar ik betwijfel of dit echt nodig is? Naar mijn mening toch wel erg zonde van het plastic.

Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask

Het masker zelf is doordrenkt in een serum. Het past prima op mijn gezicht en blijft direct goed zitten. Prettig! Volgens de gebruiksaanwijziging moet ik het masker 15 tot 20 minuten laten zitten dus uiteraard doe ik dit netjes. Oh, en vergeet het masker ook niet aan te brengen op een droge en gereinigde huid voor het optimale effect.

Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask

Conclusie

Na 20 minuten heb ik het masker van mijn gezicht verwijderd. Ik moet zeggen dat ik echt van dit masker heb genoten. Na het verwijderen van het masker masseer ik het overtollige serum in de huid en voelt mijn huid direct heerlijk zacht en soepel aan. Echt gehydrateerd! Hierdoor kan ik niet anders zeggen dan dat ik het echt een dikke vette aanrader vind.

Dit Fanllory Nourishing & Hydrating Face Mask kost € 15,55 en is te koop in de webshop van Fanllory

Gebruik jij liever een sheetmask of een crème masker? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 16 maart 2020 / 17:51

    Leuk om jouw maskerreviews te lezen!