fbpx
18   35
59   260
41   85
60   178
40   227

OOTD De lente is begonnen

OOTD De lente is begonnen

Yes! De lente is begonnen en dat zien we direct terug aan het weerbericht. Prachtige dagen waarin het heerlijke voorjaarszonnetje zich goed laat zien. Helaas wordt er van ons natuurlijk verwacht zoveel mogelijk binnen te blijven en vandaar dat mijn foto’s in dit artikel anders zijn dan je van mij bent gewend. Ik ga er vanuit dat hier begrip voor is want ik wil jullie heel erg graag dit fantastische outfitje laten zien. Lees alsjeblieft mee en laat me weten wat je van mijn lookje vindt.

OOTD De lente is begonnen

De lente is officieel begonnen en daar ben ik heel erg blij mee. De winter is nogal druilerig geweest met heel veel regen en wind. Gelukkig zijn we nog in Fins Lapland geweest voor het ultieme wintergevoel en hebben wij nog kunnen genieten van een fantastische vakantie. Eenmaal terug in Nederland (we zijn vorige week zaterdag pas geland op Schiphol) was het onderwerp van de dag uiteraard COVID-19, oftewel het coronavirus. Maar laten we ook de fijne dingen niet vergeten en laten we vieren dat het lente is.

In de winter merkte ik dat ik heel veel hetzelfde lookje heb gedragen. Basically, was dit een lange jurk gecombineerd met een (stippen)panty en zwarte bikerboots. Ik heb dan inmiddels in mijn kast ook al een flinke verzameling met lange jurken hangen. Gelukkig kan ik het grootste deel ook heel erg leuk dragen in de lente en zomer met een paar sneakers. Hiernaast heb ik ook heel veel sweaters gedragen gecombineerd met een jeans of een rokje.

Inmiddels ben ik mijn panty’s wel zat en heb ik echt behoefte aan een wat luchtiger lookje met sneakers of laarsjes. Vorige week heb ik geshopt bij Sans-Online en ik ben echt mega blij met de items die ik heb besteld. Het gehele lookje die je hier ziet komt van Sans-Online. De laarsjes en het jasje komen uit eerdere bestellingen en de rest heb ik dus allemaal vorige week besteld.

In dit lookje wil ik vooral even aandacht geven aan deze prachtige flared-jeans. Wat betreft deze trend ben ik ontzettend late to the party. Ik moest er gigantisch aan wennen en wilde gewoon graag een jeans flared en geen donker leggingmodel. Uiteindelijk heb ik deze dus besteld, hij zit als gegoten en dit is precies wat ik voor ogen had. Hij is van het merk Only en ik heb de maat 28/34.

Op de broek draag ik een top van Noisy May in een oranje/rood achtige kleur. Deze top heeft een mooie structuur in de stof, lange mouwen en een vierkante hals. Vooral die vierkante hals vind ik heel erg tof.

Ik combineer de look met zwart om er één geheel van te maken. Over de top draag ik een casual, zwart jasje, ik draag een cowboybelt van Object en mijn zwarte chelseaboots. Mijn horloge is een combinatie van zwart en zilver welke uiteraard perfect matched bij voornamelijk de riem.

Je hoort het al, ik ben ontzettend enthousiast over dit lookje. Heb jij hem vandaag al op mijn Instagram stories voorbij zien komen? @Lindseybeljaars

Details

Dit was hem, mijn OOTDDe lente is begonnen! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

2 Reacties

  1. 25 maart 2020 / 10:09

    wat staat dit je leuk!

  2. 24 maart 2020 / 11:57

    Oeeeh ik vind je broek echt heel tof en hij staat je heel goed!