fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Valentijn Gift Guide voor hem

Valentijn Gift Guide voor hem

Aanstaande vrijdag is het zover, de dag van de liefde oftewel Valentijn. Nu zijn de meningen over deze dag verdeeld. De een vindt het super leuk terwijl de ander het maar een ‘commercieel gedoe’ vindt. Er is natuurlijk beide iets van te zeggen. Wil jij toch een cadeautje kopen maar heb je nog geen idee wat? Dan heft deze Valentijn Gift Guide voor hem je misschien wel verder. Let’s go! 

Valentijn Gift Guide voor hem

Laten we eerlijk zijn, een cadeau kopen voor een man is niet zo makkelijk. Ik struggle hier een aantal keer per jaar mee, namelijk met kerst, zijn verjaardag en o.a. ook met Valentijnsdag. Ik moet altijd echt op zoek gaan en dan weet ik uiteindelijk wel een leuk cadeau te scoren. Op een gegeven moment moet je gewoon de knoop doorhakken en de twijfels aan de kant zetten. In mijn achterhoofd houd ik altijd dat ik mijn vriend, na 8 jaar, goed genoeg ken om echt wel te weten wat hij wel/niet leuk/mooi vindt en dus een cadeau niet snel ‘verkeerd’ gaat zijn.

Valentijnsdag cadeaus voor hem

 1. Een gepersonaliseerd scheermes 
  • Voor mannen is het dagelijkse kost, scheren. De meeste staan iedere dag of om de dag voor de spiegel, paraat met een scheermes en scheerschuim, om de baard weer (deels) weg te scheren. Ben je op zoek naar een cadeau waar je liefde ook echt iets aan heeft? Dan is een gepersonaliseerd scheermes natuurlijk een super leuk idee! En hoe leuk? Iedere keer als hij zichzelf scheert denkt hij aan je! #plusplunt
 2. Kleding
  • Ik kan echt prima voor mijn vriend shoppen. Zo nu en dan kom ik thuis met een shirt of overhemd o.i.d. en het is eigenlijk altijd goed. Voor Valentijn zou ik het zeker aandurven om kleding voor hem te kopen. Geloof me, hij zal je dankbaar zijn want hij heeft 1. een nieuw item voor in de kast en hij hoeft 2. niet naar de winkel! Als je zelf aan het shoppen bent voor een leuke outfit voor je Valentijnsdate dan kun je in één moeite door en voor hem ook wat in het winkelmandje gooien. Even spieken in zijn kast naar de maat en you’re ready to go! Een leuk, laagdrempelig merk is Jack & Jones. Zij hebben hele leuke items en goede basics en ik vind dit een perfect merk om een cadeau te shoppen. Heb je wat meer budget? Kijk dan eens bij het merk Cast Iron. Mijn vriend draagt hier heel graag de broeken van.
 3. Speciaalbiertjes
  • Het is op dit moment helemaal hip, speciaalbier! En dan eigenlijk nog het liefst van de kleine, lokale brouwerijen. Mijn vriend is dol op speciaalbiertjes dus ik zou hem absoluut blij maken met een pakket vol speciaalbier. Uiteraard kun je er ook een uitje van maken. Dat je bijvoorbeeld een bierbrouwerij bezoekt in combinatie met een bierproeverij met lekkere hapjes. Dit hoeft niet duurt te zijn en dan ben je er toch samen weer even tussenuit. Oh en je hebt ook hele leuke sets waarmee je thuis bier kunt brouwen. Hiermee kun je dus genoeg kanten op.

Heb jij al een cadeau in huis voor Valentijnsdag? Of doen jullie er niet aan? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

5 Reacties

 1. 12 februari 2020 / 09:50

  wij doen er niet echt aan, het is hier elke dag valentijn zeggen we dan 😀 maar je hebt wel leuke ideetjes vooral dat scheermes!!

 2. 10 februari 2020 / 20:02

  Hoef gelukkig voor niemand iets te kopen vind het altijd zo’n zoektocht en stiekem ook beetje overdreven.. Dit zijn wel leuke ideeën!

 3. 10 februari 2020 / 13:32

  Zeker, n pakket met boxershort en 2 speciaal biertjes.

 4. 10 februari 2020 / 12:27

  Leuke tips, mijn vriend is ook gek op speciaal biertjes!

 5. 10 februari 2020 / 10:51

  Wat een leuke cadeautjes, daar had ik zelf nog niet aan gedacht!