fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Reindeer Carnaval Make-Up

Reindeer Carnaval Make-Up

Vandaag is het alweer zover, de laatste dag Carnaval. Super jammer, want het is altijd zo’n gezellig feestje. Vanwege de wind is de optocht verplaatst van afgelopen zaterdag naar vandaag dus we maken er vandaag, voor de laatste keer, weer een mooi feestje van. Benieuwd naar de optocht?Houd dan mijn InstaStories vanmiddag in de gaten. Afgelopen zaterdag plaatste ik op mijn IGTV een Reindeer MakeUp filmpje en hier werd ontzettend leuk op gereageerd. Speciaal voor degene die mij niet volgen op Instagram (doe dit gelijk even, haha!) of die geen Instagram hebben, hierbij het filmpje. Veel kijk plezier x

Reindeer Make-Up

??

Dit was hem, mijn Reindeer Carnaval Make-Up.

Heb jij dit jaar Carnaval gevierd? Zo ja, hoe was je verkleed?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 25 februari 2020 / 18:55

    Super leuk Lindsey!