121   341
210   549
174   768
206   1014
211   1008

Reindeer Carnaval Make-Up

Reindeer Carnaval Make-Up

Vandaag is het alweer zover, de laatste dag Carnaval. Super jammer, want het is altijd zo’n gezellig feestje. Vanwege de wind is de optocht verplaatst van afgelopen zaterdag naar vandaag dus we maken er vandaag, voor de laatste keer, weer een mooi feestje van. Benieuwd naar de optocht?Houd dan mijn InstaStories vanmiddag in de gaten. Afgelopen zaterdag plaatste ik op mijn IGTV een Reindeer MakeUp filmpje en hier werd ontzettend leuk op gereageerd. Speciaal voor degene die mij niet volgen op Instagram (doe dit gelijk even, haha!) of die geen Instagram hebben, hierbij het filmpje. Veel kijk plezier x

Reindeer Make-Up

🦌🎊

View this post on Instagram

Als Brabander vier ik fanatiek carnaval. Één van mijn outfits is dit leuke rendierjurkje waar uiteraard Rendier Make-Up bij hoort. Aangezien er zo leuk werd gereageerd op mijn vorige IGTV besloot ik hier ook een IGTV van te maken. Veel kijkplezier x Producten – Essence My Skin Perfector Tinted Primer – Rimmel London Match Perfection Foundation – Collection Lasting Perfection Concealer in de kleur 1 Fair – Sans Soucis Contouring Kit – Catrice Eyebrow Set – HEMA Wenkbrauwgel – Zoeva Cocoa Blend Eyeshadow Palette – Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone – Too Faced The Power of Makeup By Nikkie Tutorials Palette – Max Factor Oogpotlood Kohl Pencil – NYX Jumbo Eye Pencil in Milk – Lottie Londen Stamp Liner Eyeliner – Max Factor Volume Infusion Mascara – MAC Mineralize Skinfinish in Stereo Rose – Clinique Lipliner – Essence Insta-Care Lipstick

A post shared by Lindsey | lindseybeljaars.nl (@lindseybeljaars) on

Dit was hem, mijn Reindeer Carnaval Make-Up.

Heb jij dit jaar Carnaval gevierd? Zo ja, hoe was je verkleed?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 25 februari 2020 / 18:55

    Super leuk Lindsey!

Read previous post:
Goodiebox Energize

Ben jij nu, midden in de winter, al bijna in een winterslaap beland? Kun je wel wat extra energie gebruiken?...

Close