fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Maak kennis met het merk Soda

Het is vandaag weer tijd om jullie kennis te laten maken met een nieuwe merk; Soda! Heb jij dit merk al in de schappen zien liggen bij het Kruidvat? Ik ga je er in dit artikel in ieder geval alles over vertellen. Let op: Dit is geen review maar puur een voorstelrondje van het merk. Lees je mee?

Maak kennis met het merk Soda

Door de vormgeving kan het eigenlijk niet anders dan dat je deze producten al hebt gespot in je lokale Kruidvat. Het ziet er namelijk ontzettend schattig uit. De vormgeving is voornamelijk in de pastelkleuren roze en blauw met allerlei leuke doodles. Het merk is opgericht in 2018 en heeft inmiddels 221 producten in het assortiment. Wow! Gaaf! Van Kruidvat heb ik een aantal hele leuke producten opgestuurd gekregen waar ik jullie graag wat meer over vertel.

Soda is like a friend that treats you kindly, smiles right at you, helps you fly to rainbows and pink skies and lets you be you.

Mermaid Kwastenset

Even serieus, hoe schattig is dit? Dit is een kwastenset met 5 verschillende penselen, waarvan 1 poederkwast, 1 blushkwast, twee oogpenselen en 1 schuin afgesneden wenkbrauwkwast. Het allerleukste is natuurlijk de vormgeving hiervan. De penselen zijn vormgegeven in de vorm van zeemeerminstaarten met de kleuren blauw, roze en turkoois/mint. #loveit 

Naast deze tè leuke kwastenset heeft Soda een nog veel groter assortiment. In totaal hebben ze dus 221 producten die ik natuurlijk onmogelijk allemaal in dit artikel kan bespreken. Ik heb in ieder geval een blauwe- en een roze eyeliner ontvangen, verschillende lip liquids, een browmarker, een glow stick en een mascara. De komende tijd ga ik deze producten uitgebreid testen en er zeker nog reviews over schrijven. Het merk en de verpakkingen spraken me in ieder geval zo ontzettend aan dat ik het een goed idee vond om eerst dit voorstelrondje te doen op mijn blog.

Heb jij deze Soda items al gespot in het Kruidvat? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 26 februari 2020 / 19:10

    Wat een vrolijk merk! Ik kende het nog niet. 🙂