fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

OOTD Let’s Go Vintage!

OOTD Let's Go Vintage!

Vorige week zaterdag was het 100% tijd voor nieuwe content. Mijn moeder was een dagje weg en dus moest mijn vriend eraan geloven. In de ochtend heb ik allerlei lookjes samengesteld en in de middag gingen we samen op pad om deze vast te leggen. Het blijft ongemakkelijk om overal plekjes te vinden om om te kleden maar uiteindelijk is het gelukt, haha! Met een pauze bij de McDonald’s heb ik hem een soort van omgekocht maar gelukkig vond hij het achteraf geen straf. In dit artikel laat ik je mijn OOTD Let’s Go Vintage! zien met foto’s die zijn gemaakt door mijn vriend. Geef hem even wat liefde jongens, dat stimuleert, haha!

OOTD Let's Go Vintage!

OOTD Let's Go Vintage!

OOTD Let’s Go Vintage!

Wow! Dit is gewoon mijn eerste vintage item wat ik laat zien op mijn blog. Vroeger had mijn tante een winkel in tweedehandskleding en toen had ik heel wat leuke vintage items in mijn kast hangen. Inmiddels heeft zij die winkel al een flinke tijd niet meer en sindsdien heb ik eigenlijk ook nooit meer vintage items in mijn kast gehad. Gek eigenlijk want het is nu natuurlijk helemaal on trend om vintage te shoppen. Ik kreeg een mailtje van ONE-OFF CORNER met de vraag of ik het leuk zou vinden om wat items toegestuurd te krijgen. Dit was voor mij de uitgelezen kans om het weer eens te proberen en daarom reageerde ik er enthousiast op.

Vintage

ONE-OFF CORNER (@oneoffcorner) is een webshop met een kleine, goed geselecteerde collectie van 2e hands kleding. De eigenaresse, Elian, vindt dat de kleding premium en nieuw moet aanvoelen en daarnaast richt zij zich op het klassieke thema. Ik krijg er een beetje een 80’s vibe van. Ze stuurde mij een prachtige designerjas uit de [A Play] with Classic collectie op met een Pied de Poule print. Een print die op dit moment niet uit het modebeeld is weg te denken. De jas valt ietwat oversized en ook dat is op dit moment natuurlijk helemaal ‘in’.

Ik combineer de look met een zwarte, satijnen body van My Jewellery. Juist de combinatie van de stoere, dikke blazer in contrast met een satijnen, strakke body vind ik heel erg mooi. Om een ander voorbeeld te noemen, ik zou er niet snel een dikke, oversized trui onder dragen. Over de body draag ik een blauwe, highwaisted denim. Zo’n jeans zorgt voor extra taille en dit vind ik ook erg goed passen in combinatie van de jas. Om deze taille nog meer te accentueren draag ik er een zwart, lederen riempje in met een gouden detail.

Verder besluit ik qua styling de look af te maken met cognac lederen details. Als ik had gekozen voor zwart dan was alle aandacht naar de jas gegaan en door de cognackleurige details is de look, naar mijn mening, wat meer in balans. Ik draag een tas van Gusti Leer en mijn laarzen zijn van Shabbies Amsterdam. Mijn verdere accessoires zijn allemaal goud qua kleur en de rode lippenstift maakt de look helemaal af.

Details

Dit was hem, mijn OOTD Let’s Go Vintage! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: