fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Van een Nokia naar een iPhone

Ja mensen, we leven in 2020. Je zou denken dat iedereen inmiddels wel een smartphone heeft, maar niets is minder waar. Nokia, bestaat het überhaupt nog wel? Jazeker! In dit artikel, Van een Nokia naar een iPhone, vertel ik je een leuk verhaal. Lees je mee?

Van een Nokia naar een iPhone

Mijn vader heeft hem denk ik al minimaal 5 jaar, zijn Nokia. Hij is er apentrots op. Alhoewel hij misschien niet zoveel kan dan een smartphone gaat hij wel bijna een hele week mee. ‘Dat kunnen jullie niet hè!’ roept hij dan lachend. Wat hij ervoor betaald is natuurlijk een lachertje en ook het abonnement met onbeperkt bellen/smsen stelt niets voor. Zo gek is het natuurlijk niet.

Toch kan bijna niemand het zich meer voorstellen. Zelf zou ik namelijk echt 100% niet meer zonder mijn smartphone kunnen. Ik heb zelf een iPhone Xr en probeer mijn vader al een aantal jaar over te halen om zich ook aan een smartphone te wagen. Dit is me nooit gelukt maar daar kwam eind december verandering in. Mijn ouders hebben thuis een iPad en daar weet hij inmiddels prima mee om te gaan. ‘Misschien moet ik mij toch eens gaan wagen aan een iPhone’ zei hij ineens. Yes! Het is zover!

Stiekem vind hij het ook wel heel erg leuk om lekker te kunnen whatsappen met ons en fotootjes door te sturen. Met mijn moeder doe ik dit dagelijks dus ik vind het hartstikke leuk dat ik dit straks ook met mijn vader kan gaan doen. ‘Leuk pap! We maken een groepsapp met het gezin!’ opperde ik. Zijn reactie was meteen: ‘Huh? Wat is dat? Niet te ingewikkeld allemaal hoor!’ Haha! Natuurlijk ga ik samen met mijn vader eventjes zitten om alles goed uit te leggen, dat komt helemaal goed.

In eerste instantie maakt hij gebruik van mijn oude iPhone 6. Als dat allemaal goed gaat en het bevalt dan willen we gaan kijken voor de iPhone 7 of 8. Wellicht is dan bijvoorbeeld een iphone 7 refurbished ook wel interessant om de kosten laag te houden. We zien het wel. Voor nu ga ik eerst mijn vader een spoedcursus geven en lekker whatsappen en gekke foto’s doorsturen. Heerlijk!!

Wat voor telefoon heb jij? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 21 januari 2020 / 09:27

    Het duurt even voordat je gewend bent, maar ik kan echt niet meer zonder!

  2. 17 januari 2020 / 18:09

    Mijn vader vond de switch van Nokia naar smartphone eerst ook erg vervelend haha, maar inmiddels is hij er helemaal aan gewend! 🙂