fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

UNG Cosmetics Velvet Lipstick in Chestnut

Yes! Het is weer eens tijd om de week af te trappen met een good old Lipstick review. Het is een tijdje geleden dat er een lipstick review online is gekomen. Vandaag review ik de UNG Cosmetics Velvet Lipstick in Chestnut. Ben jij benieuwd naar dit merk en deze lipstick? Lees dan verder voor een uitgebreide review.

UNG Cosmetics Velvet Lipstick in Chestnut

UNG Cosmetics is voor mij een nieuw merk. Voordat ik er een persbericht van ontving in mijn mailbox had ik er zelfs nog nooit eerder van gehoord. Of ik wat make-up van het merk wil ontvangen? Jazeker! Ik was, na het zien van het persbericht, namelijk direct ontzettend nieuwsgierig. Eén van de leukste dingen aan bloggen vind ik nog altijd het ontdekken van nieuwe producten en nieuwe merken.

Dit is een jong, Nederlands merk. Het is een make-up merk dat op de hoogte is van de laatste trends en de mode op de voet volgt. UNG Cosmetics maakt gebruik van mooi materiaal met gevoel van deze tijd. Daarnaast is het goed om te weten dat het merk geen gebruik maakt van dierproeven.

Deze velvet lipstick komt in een witte, kartonnen verpakking met een zwart detail en hierin UNG vermeld. Een hele toffe, strakke en hippe verpakking. Ik houd ervan! De lipstick zelf is cilindervormig, zwart gekleurd en hoogglans. ‘UNG Cosmetics’ staat hierin vermeld met witte letters. Een leuk detail is dat de lipstick een magneetsluiting heeft.

Chestnut is een mooie, nudebruine kleur. Het merk belooft een ultieme kleursensatie, al bij de eerste keer aanbrengen. Het is een velvet lipstick en dus wordt er ook een zijdezachte finish beloofd en de samenstelling houd de verzorgd en zacht.

Conclusie

Heel erg leuk om weer eens lipstick te reviewen. Extra leuk is het natuurlijk dat het van een merk is dat ik nog niet ken. Ik ben positief verrast en voeg deze lipstick met veel plezier toe aan mijn stash. De verpakking vind ik on point, ik vind de kleur van de lipstick prachtig en de finish ook. Hij laat zich heel makkelijk aanbrengen en eigenlijk hoef je maar één keer over je lippen te gaan voor een volledig, dekkend resultaat. De lipstick voelt fijn aan op de lippen en droogt mijn lippen totaal niet uit. Daarnaast blijft hij ook goed zitten en hoef ik hem alleen na bijv. wat eten een klein beetje opnieuw bij te werken. Door de fijne, zachte structuur van deze lipstick is dat totaal geen probleem.

Deze UNG Cosmetics Velvet Lipstick in Chestnut kost € 19,90 en is te koop in de webshop van UNG Cosmetics.

Heb jij weleens van het merk UNG Cosmetics gehoord? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 21 januari 2020 / 09:27

    Ik ken het nog helemaal niet, maar ziet er zeker goed uit!

  2. 20 januari 2020 / 09:07

    Wat een prachtige kleur lipstick is dit. Ik ben vooral verrast hoe mooi de lipstick dekt. Staat je ook mooi.