fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Eindelijk weer boven water

Op mijn blog heb je er niets van gemerkt. Alleen op mijn Instagram (@lindseybeljaars) heb ik er wel wat over verteld in mijn stories en heb ik op maandag een post geplaatst hierover.

Vorige week maandag kreeg ik last van een drukkend gevoel in mijn oor. Tijdens het boodschappen doen mikte ik wat oordruppels in de kar en verder schonk ik er niet veel aandacht aan. Helaas ging het op de nacht van woensdag op donderdag toch mis. Ik werd wakker, badend in het zweet, en moest direct overgeven. Shit, heb ik weer! Die ochtend heeft mijn vriend direct naar de huisarts gebeld en tijdens mijn bezoek stelde zij meteen een fikse middenoorontsteking vast. Conclusie: antibiotica en neusspray mee. Een klein stukje achtergrondinformatie. Vijf jaar geleden ben ik in het ziekenhuis beland (jawel, met ambulance en al) door een middenoorontsteking. Ik was dan ook super ongerust dat ik er nu weer eentje te pakken had. Gelukkig was de huisarts op de hoogte van deze gebeurtenis 5 jaar geleden en handelde ze meteen heel serieus.

De rest van de dagen (tot gisteren, pff) heb ik me echt vreselijk gevoeld. Mijn oorontsteking ging namelijk gepaard met een pittig griepje waardoor ik zelfs een mini slokje water niet binnen kon houden. Ellende! Gelukkig ben ik eindelijk weer boven water. Nog niet helemaal fit (moe en slap), maar goed, dat komt wel weer.

Op mijn blog had ik gelukkig vooruit gewerkt waardoor er wel iedere werkdag netjes om 05:00 uur een artikel online is gekomen. Daarnaast is het op mijn Instagram wellicht wat rustiger geweest dan normaal. Bij deze dus een seintje, ik ben er weer, haha!

Op het nieuws hoorde ik al genoeg over de griepepidemie en ik heb van heel wat mensen om mij heen gehoord dat zij hem ook goed te pakken hadden. Wat dat betreft was ik zeker niet de enige. Ben jij op dit moment ook gevloerd door de griep? Dan wens ik je heel veel beterschap toe! X

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 21 januari 2020 / 09:28

    Ah dat is zo’n naar gevoel! Belangrijk om dan even goed rust te nemen!