fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Telefoonhoesjes met koord

Telefoonhoesjes met koord

Je kunt ze niet meer wegdenken, de telefoonhoesjes met koord. Ineens waren ze er en lijken ze heel Instagram en YouTube te hebben overgenomen. Je ziet ze letterlijk overal! Nu ben ik meestal het type dat eerst een beetje aan een nieuwe trend moet wennen voordat ik er zelf helemaal weg van ben. Dit was zo bijvoorbeeld ook bij de luipaardprint en de slangenprint. Ik heb besloten mij te wagen aan de telefoonhoesjes met koord en vertel je er in dit artikel meer over.

Telefoonhoesjes met koord

Als ik op zoek ben naar een nieuw telefoonhoesje dan kijk ik eigenlijk gelijk bij Smartphonehoesjes.nl. Mijn iPad 10.2 (2019) hoes komt hier vandaan en daar ben ik nog steeds ontzettend blij mee. Daarnaast komt ieder gsm hoesje hier vandaan waardoor ik nu een leuke stash heb opgebouwd. Fijn, want dan kan ik lekker afwisselen. Daarnaast heb ik bij ieder hoesje een bijpassende popsocket, aangezien ik echt niet meer zonder kan. Waar ik overigens ook heel erg over te spreken ben zijn hun screenprotectors. Inmiddels heb ik een iPhone Xr maar ik kocht ooit eens een iphone 7 screenprotector in een andere winkel en die viel ontzettend tegen. Ik kreeg hem niet mooi op mijn telefoon en hij begon bij de minste beweging al te breken. Geen goede ervaring dus waardoor ik inmiddels nooit meer mijn screenprotector ergens anders koop.

Telefoonhoesjes met koord

Mijn nieuwste hoesje is dus een telefoonhoesje met een koord. De hoes zelf is gemaakt van stevig materiaal met schokbestendige randen. Natuurlijk precies wat je van een telefoonhoesje verwacht. Ik ben voor de zilveren variant gegaan met een zwart koord. Het hoesje is van het merk iMoshion en heeft een weerspiegelende achterkant. Hoe ideaal is dat? Nu hoef ik nooit meer mijn camera op selfiestand te zetten om ‘even in de spiegel te kijken’. Onderaan de hoes zitten twee ringetjes waar het zwarte koord doorheen zit. Dit koord heeft aan de uiteinden twee ‘stoppers’ waardoor hij dus perfect om je nek of schouders blijft hangen. Je kunt hem zelfs crossbody hangen, net als een tasje. Dit lijkt me ideaal voor bijvoorbeeld een festival of voor op reis. Of als je ergens naartoe gaat waarbij je echt alleen je telefoon nodig hebt.

Naast dat de telefoonhoesjes met koord handig zijn, zijn ze op dit moment gewoon echt een trend als accessoire. Wat ik daar van vind, weet ik nog niet helemaal. Ik ga er lekker mee spelen en wellicht zie je hem nog wel voorbij komen in een outfitpost op mijn instagram.

Telefoonhoesjes met koord, wat vind jij er van? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 27 januari 2020 / 13:07

  Ik weet nog niet of het mij handig lijkt haha! Ik merk dat ik mijn telefoon toch meestal in mijn tas heb zitten of naast me op mijn bureau.

 2. 23 januari 2020 / 12:32

  Het lijkt me niks. Ik zou veels te bang zijn dat ik ergens tegen aan stoot en de telefoon daarom steeds met de hand beschermen. Dan liever in mijn tas.

 3. 23 januari 2020 / 10:32

  Aan de ene kant vind ik het heel handig want soms heb je nou net een broek met kleine zakken, maar aan de andere kant kan ik me ook voorstellen dat dat ding continu in de weg zit

 4. 23 januari 2020 / 07:20

  Ik vind het maar iets raars met koordjes. Maar als je iets aan de hand hebt kan je wel gemakkelijker aan je telefoon.