fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

The Body Shop Vanilla Delight Bath Bomb

Een van de populairste adventkalenders is iedere december die van The Body Shop. Dit jaar was ik wederom heel erg happy dat ik er eentje mocht ontvangen. Iedere dag, tot aan kerst, heb ik met veel plezier een vakje geopend. Dit jaar zaten er maar liefst 3 bath bombs in en daar ben ik, als echte badliefhebber, natuurlijk al snel blij mee. Eén daarvan was de The Body Shop Vanilla Delight Bath Bomb. In dit artikel vertel ik je er alles over.

The Body Shop Vanilla Delight Bath Bomb

Met een Bath Bomb ben ik altijd happy! Zodra ik er weer eentje in de kast heb liggen kan ik niet wachten om hem te gaan gebruiken. Ik probeer er altijd extra van te genieten door er echt een momentje van te maken. Een heerlijk warm bad, een kaarsje aan, maskertje op en wat leesvoer zoals een boek of een magazine. Heerlijk! Dat is dus ook precies wat ik heb gedaan met deze bruisbal.

Qua verpakking is deze Bath Bomb van The Body Shop al een feestje. Het doet me denken aan een snoepje. Heel erg leuk gedaan. Qua kleur hebben ze gekozen voor licht geel met een iets donkerdere geel als ‘swirl’. Verder is de tekst zwart, vind je op de voorkant de productnaam en op de achterkant de productinformatie en de ingrediëntenlijst. De Bath Bomb doet me, qua kleur en qua vorm, een beetje denken aan zo’n super goedkope lolly van vroeger. Weet je welke ik bedoel?

Instructie: Badschuimbal in warm water laten vallen. Nou, kind kan de was doen! Ik laat mijn bad vol lopen met heerlijk warm water en gooi er vervolgens de Bath Bomb in. Er gebeurt helaas niet zo heel veel. Het bad kleurt lichtgeel, precies zoals ik had verwacht. Maar verder verschijnt er weinig schuim en komt er ook niet echt zo’n heerlijke geur vrij. 

Conclusie

Ah noo.. ik ben echt teleurgesteld door deze Vanilla Delight Bath Bomb van The Body Shop. Ik heb in totaal minimaal een half uurtje in het bad doorgebracht en ben alles behalve door deze bath bomb omvergeblazen. De geur was heel vlak en alleen in de verte te bekennen. Ik ben dol op de geur van vanille dus ik had echt gehoopt op zo’n batb bomb die het hele bad en eigenlijk de hele badkamer vult met een geur. Daarnaast heeft hij mijn huid ook niet echt lekker gevoed en zacht achtergelaten en was het net of dat ik in ‘normaal’ water had gezeten. Echt heel erg jammer!

In de adventkalender ontving ik ook de Mango en Green Tea variant. Mocht ik hier anders over denken, dan zal ik hier een nieuwe review over schrijven.

Deze The Body Shop Vanilla Delight Bath Bomb kost € 2,- en is te koop bij The Body Shop. 

Ga jij liever in bad of onder de douche? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 27 januari 2020 / 13:09

    Wat jammer! Ik vind het heerlijk om zo nu en dan met een bath bomb in bad te gaan, maar dan moet de geur niet vlak zijn.

  2. Willemse
    22 januari 2020 / 11:08

    Ahw ook zonde ?