fbpx
109   124
46   183
42   95
12   191
65   389

OOTD Polkadot dress and grey boots

Oh yes! Welkom in 2020! Het is tijd voor de eerste OOTD van het jaar. Dit is de OOTD Polkadot dress and grey boots. Ik shootte dit lookje op een zaterdag in Breda. Dit was de zaterdag voor kerst en wij gingen nog even de stad in voor de laatste kerstinkopen. Het leek wel of heel Nederland naar Breda was afgereisd voor het shoppen van kerstcadeaus. Ik heb het nog nooit zo druk gezien in de stad. Na het kopen van de cadeautjes zijn we even richting een prachtige locatie gereden om deze outfit op de foto te zitten. Kijk je mee?

OOTD Polkadot dress and grey boots

Dit jurkje heb ik nu denk ik een maandje of twee. Het is een prachtige, zwarte jurk met leuke stipjes. De stipjes hebben geen ‘vast patroon’ en dat maakt hem lekker speels. Het lijken net een soort sneeuwvlokjes! Het rokje is een plissé rokje en valt prachtig. In de taille zit een strik en verder heeft het jurkje een overhemdvorm. De stof zelf is heel erg mooi dun en dat geeft hem een extra chique look en feel. Daarnaast zit er door de stof een zilverdraadje geweven wat hem extra feestelijk maakt. Bij de jurk zit ook een heel fijn onderjurkje en dit alles maakt het voor mij het perfecte jurkje.

Onder het jurkje draag ik een panty van 20 denier en mijn nieuwe grijze boots. Deze boots heb ik nu ongeveer een maandje en ze zijn echt ontzettend aan te raden. Ze zijn van het merk Double V  en het is het type ‘Ghost laarsje – 9480-75-86_2V0013 grijs suede’. Ik heb ze in de maat 40 en je koopt ze voor € 189,95. Goed om te weten is dat de laarsjes een uitneembaar voetenbed hebben zodat ze ook gebruikt kunnen worden door mensen met eigen zooltjes. Oh en ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende wijdtematen en hierdoor hebben ze de perfecte pasvorm. Maar het allerleukste is, ik heb een kortingscode voor je. Met de code ‘LINDSEY25’ krijg je 25% korting op je gehele winkelmandje. De code is geldig van 1 januari t/m 31 januari 2020. #happyshopping

Dit lookje is al voorbij gekomen op mijn Instagram. Volg jij mij al? (@Lindseybeljaars) 

Details

Dit was hem, mijn OOTD Polkadot dress and grey boots. Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

  1. 13 januari 2020 / 15:51

    Ziet er echt super mooi uit!

  2. 7 januari 2020 / 16:13

    Wat een schattig jurkje! 🙂