fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Een goed begin van het nieuwe jaar

Eind 2019 had ik enorm de smaak te pakken wat betreft Instagram. Ik ben enorm gegroeid qua volgers en qua engagement maar ik vind dat ik mijzelf ook erg goed heb kunnen ontwikkelen wat betreft mijn content. Zo ben ik de laatste tijd erg blij met mijn foto’s en ben ik al een tijdje tevreden met mijn feed en mijn preset/filter. Ik merk dat hetgeen wat ik nu heb ‘gewoon werkt’ en dat ik deze lijn moet vasthouden. Echter had ik meteen een goed begin van het nieuwe jaar. Wat precies? Let’s go! 

Een goed begin van het nieuwe jaar

Als je al een tijdje in het getal 8000 hangt en dat alleen maar hoger wordt dan is het natuurlijk op een gegeven moment tijd om de 9000 volgers aan te tikken. Aan het stijgingspercentage te zien wist ik dat dit begin januari wel moest gaan gebeuren. Echter, dat ik direct de tweede dag van het nieuwe jaar dit getal al aantikte had ik niet verwacht. Uiteraard ben ik er gigantisch blij mee en ben ik ongelofelijk blij met al mijn lieve volgers. Volg jij mij? Hierbij een persoonlijke thank you naar jou. XXX

In deze maand is het tijd om te groeien in het getal 9000 want ik plan een gigantische winactie bij de 10K volgers. Wat een getal hè? Aan de stijgende lijn van de afgelopen maanden weet ik dat het eraan zit te komen en dat het gewoon heel realistisch is dat dit niet heel lang meer gaat duren. Toch vind ik het echt een bizar getal en had ik eerlijk gezegd nooit echt verwacht hierbij in de buurt te komen. Het is nu nog niet zover maar wanneer het wel zo is, dan horen jullie het natuurlijk zo snel mogelijk. Volg je mij nog niet? Doe dit dan zeker! Mijn instagram is @lindseybeljaars Hoe eerder bij de 10K, hoe eerder de gigantische give away.

Daarnaast is er nog een reden waarom het een goed begin van het nieuwe jaar is. Ik ontving ik in mijn mailbox gelijk drie nieuwe aanvragen voor toffe campagnes. Daar wordt ik altijd super enthousiast van en ik krijg er heel veel energie van. Eén hiervan is afgelopen week al online gekomen, namelijk een campagne voor VeroModa. De andere twee zie je uiteraard snel genoeg voorbij komen in mijn feed.

Ik hoop dat dit een voorbode is voor de rest van het jaar! Ik ga er in ieder geval heel erg hard voor werken x

Wat is jouw instagram account? Het lijkt me leuk wat meer toffe accounts te ontdekken! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 13 januari 2020 / 15:48

    Wat een mooie foto’s allemaal!