fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

OOTD Black Denim Dress

Het is weer dinsdag, oftewel tijd voor een fijn lookje. Dit lookje shootte ik samen met mijn moeder al een tijdje terug. Toch vind ik hem te leuk om niet te delen en vandaar dat ik hem nu graag laat zien in deze OOTD Black Denim Dress. Ik ben benieuwd wat je van dit lookje vind!

OOTD Black Denim Dress

Samenwerken met merken is leuk om verschillende redenen. Natuurlijk is het geen straf om lekker te shoppen maar omdat het ‘gratis’ is kies je soms ook iets sneller iets uit je comfort zone. Zo ook met deze zwarte, denim jurk. Het is eigenlijk een soort overgooier en hij heeft het tuinbroekeneffect. Zelf had ik deze niet gekocht maar toch koos ik hem tijdens een samenwerking uit.

Grappig dat zoiets me dan toch helemaal weet te verrassen. Stiekem heb ik deze jurk namelijk echt super veel aan! Ik kan hem combineren met letterlijk iedere trui die ik heb en daarnaast staat het ook nog eens met heel veel verschillende laarsjes. Echt ideaal en een musthave in iedere kast. Oh en daarnaast kan hij ook prima in ieder jaargetijde. #loveit

De grijze coltrui met kabels die ik eronder draag is van VeroModa. Een van mijn favoriete merken als het gaat om heerlijke truien voor de winter. Om de look net even iets speelser te maken draag ik een stippenpanty van MyJewellery. Deze heeft een shape-effect en zat echt perfect. Helaas ben ik een enorme kluns en was de panty, na deze fotoshoot, direct kapot. Daarna heb ik nog diverse stippenpantys gehad die allemaal zijn gesneuveld. Wat dat betreft ligt het dus niet perse aan My Jewellery maar eerder aan mijzelf. Heb jij nog een gouden tip? Please let me know!

Omdat de gespen in het jurkje zilver zijn wilde ik uiteraard de look afmaken met zilveren details. Mijn stoere stud-boots van ComeGetFashion passen er, naar mijn mening, echt perfect bij. Uiteraard zijn de rest van mijn sieraden ook allemaal zilverkleurig.

Dit lookje is al voorbij gekomen op mijn Instagram. Volg jij mij al? (@Lindseybeljaars) 

Details

Dit was hem, mijn OOTD Black Denim Dress. Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 21 januari 2020 / 09:25

    Hele leuke outfit, lekker stoer!

  2. 14 januari 2020 / 10:21

    Oeh, deze is heel stoer! Zeker in combinatie met de laarsjes. 🙂