fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Action Gold Lip Mask

Als ik denk aan het kopen van beauty- of verzorgingsproducten, dan denk ik niet meteen aan Action. Sowieso ben ik niet zo mega fan van Action, maar dat terzijde. Tijdens een meidenweekendje deden we een Gooische Vrouwen Bingo en daar viel een beautypakket te winnen. Jawel, ik won precies dit pakket. Hilarisch! Eén van de producten was het Action Gold Lip mask en ik review hem in dit artikel graag.

Action Gold Lip Mask

Ik geloof niet dat ik ooit zo’n goedkoop product heb gereviewed, haha! Je kunt dus wel begrijpen dat ik, tijdens het winnen van het pakket, stiekem toch wel nieuwsgierig was naar dit Action Gold Lip Mask. Eenmaal thuis nam ik een heerlijk me-time momentje in bad en bracht ik dit lipmasker van Action aan.

Qua verpakking vind ik hem er in ieder geval heel erg leuk uitzien. De combinatie van goud en roze vind ik heel erg leuk gedaan. Het is dus een goud lip masker en Action belooft dat het masker hydrateert en verzacht. De achterkant van de verpakking bevat heel veel tekst, haha! In ieder geval kun je in 6 verschillende talen alles lezen over dit masker.

Gebruik

Het gebruik van dit masker is niets schokkends. Het is eigenlijk precies wat ik gewend ben van een lipmasker. Je brengt hem aan op droge, schone lippen en vervolgens kun je hem even goed aandrukken zodat het masker goed contact maakt met de huid. Je laat hem een minuutje of 15 à 20 zitten en eventueel kun je hierna het overtollige serum nog even inmasseren.

Conclusie

Het masker voelt direct goed aan. Hij zit lekker, voelt lichtelijk verkoelend maar prikt verder niet. Na 20 minuten verwijder ik het masker en voelen mijn lippen inderdaad heel erg zacht en gehydrateerd aan. Lekker! Toch weet ik niet wat het is, maar zodra ik een lipmasker heb gebruikt worden mijn lippen na een dag of 2 à 3 echt krukdroog. Of het nu aan mij ligt, aan de maskers die ik tot nu toe heb getest of I don’t know. Na het proberen van het Miqura Lip Mask had ik namelijk precies hetzelfde. Dit zorgt er helaas wel voor dat ik niet heel enthousiast ben en ik het masker niet opnieuw zou kopen. Maybe a lip mask is just not my cup of tea. 

Dit Action Gold Lip Mask kost € 0,59 ct. en is, uiteraard, te koop bij Action. 

Koop jij weleens beauty- en/of verzorgingsproducten bij Action? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 21 januari 2020 / 09:17

    Wat gek dat je lippen naderhand kurkdroog zijn! Ik heb zelf nog nooit zo’n lipmasker gebruikt, maar wel ooit andere maskertjes van de action. Vaak toch een stuk goedkoper en als je goed kijkt, best prima producten (soms). Ik blijf toch een student die soms naar de prijzen moet kijken ?

  2. 15 januari 2020 / 08:39

    Deze klinkt fijn! 🙂