fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Maak kennis met het merk Dean Brochard incl. Kortingscode

Zo nu en dan vind ik het tijd om een merk in het zonnetje te zetten. Dit doe ik overigens alleen als ik echt enthousiast ben over een merk en wanneer ik het idee heb dat het merk nog niet zo bekend is en wel wat meer naamsbekendheid mag krijgen. Dit keer is het de beurt aan het merk Dean Brochard en in dit artikel vertel ik je er alles over. Oh en ik mag een hele fijne kortingscode van 20% met je delen dus lees zeker verder! Misschien een leuke tip alvast voor Valentijn?

Maak kennis met het merk Dean Brochard incl. Kortingscode

De geschiedenis van dit merk begint in Zweden, in Stockholm om precies te zijn. Deze stad staat overigens al een flinke tijd op mijn citytriplijst, maar dat terzijde. De oprichter heeft een gepassioneerde interesse in vintage horloges. Op een dag vertrok hij naar de Azuurkust waar hem een klassieke, houten boot opviel met de naam Brochard. Toen hij hem van dichterbij ging bekijken stelde de eigenaar van de boot zich voor als Dean. De naam ‘Dean Brochard‘ was, voor zijn horlogemerk, geboren.

Trends herhalen zich, dat is een feit en zo is dat ook gegaan met het vierkante uurwerk. Waar we een aantal jaar geleden alleen maar ronde uurwerken zagen zien we dat op dit moment juist een stuk minder. De vierkante of rechthoekige zijn namelijk op dit moment ontzettend on trend. 

Het horloge dat je hier op de foto ziet is het Legende Silver 36mm Black Mysterieux en het is een mannenhorloge. Dat is omdat ik 1. heel erg houd van het unisex stijltje en tegenwoordig je sowieso een wat wijder silhouet ziet en veel oversized. Ik bedoel, dan mag je horloge toch ook wel net even een stukje groter en stoerder? en 2. omdat mijn vriend hem dan ook eens aankan. Leuk toch? Samen afwisselen! Al wil ik hierbij zeker de vrouwenhorloges niet uitvlakken want Dean Brochard heeft ook een prachtige collectie voor vrouwen.

Je hebt een Legende 36mm. en een Legende 31 mm. en daarnaast heb je ook de Classique 36 mm. en de Classique 31 mm. Het grootste verschil tussen de Legende en de Classique is de wijzerplaat welke bij de Legend bestaat uit streepjes qua uursaanduiding en bij de Classique deels met Romeinse cijfers. Hiernaast kun je het horloge helemaal zelf samenstellen en kun je de volgende keuze maken:

  • Gouden kast
  • Rosé gouden kast
  • Zilveren kast
  • Bright Wijzerplaat
  • Donkere Wijzerplaat
  • Zwarte band
  • Cognac band

Op deze manier kun je dus het horloge helemaal naar wens samenstellen. Hoe tof is dat?

Met de code ‘LindseyB20’ krijg jij 20% korting op je aankoop.

Dit Dean Brochard Legend Horloge kost $179,- wat neer komt op ongeveer € 160,- Het horloge wordt gratis verzonden, mag gratis worden geretourneerd en je ontvangt 2 jaar garantie. Ze hebben echt een fantastische service. Ben jij zelf nog op zoek naar een horloge of voor een cadeau voor je vriend voor Valentijn? Neem dan zeker eens een kijkje op de site en vergeet mijn kortingscode niet te gebruiken. 

Maak kennis met het merk Dean Brochard. Kende jij het merk al? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 16 januari 2020 / 18:15

    Ziet er niet slecht uit! 🙂