fbpx
17   31
58   258
41   84
60   177
40   226

Prachtige, zwarte jurken voor kerst

Ben jij, lastminute, nog op zoek naar een outfit voor kerst? Wil je het liefst een jurkje maar ben je niet zo fan van glitters en pailletten? Dan is een chique, zwarte jurk altijd een hele mooie optie voor de feestdagen. In dit artikel laat ik je graag drie Prachtige, zwarte jurken voor kerst zien. Hopelijk haal je er de laatste inspiratie uit om er met kerst fantastisch uit te zien!

Prachtige, zwarte jurken voor kerst

Voor dit artikel ben ik eens gaan snuffelen bij het merk Geisha. Dit is een merk waar ik vroeger best wel wat kleren van had maar die ik, gaandeweg, toch een beetje uit het oog ben verloten. Vroeger had je in de stad van Oosterhout een ‘The Scene’ winkel en daar verkochten ze Geisha. Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht bij Geisha jurken en meteen viel me op dat ze echt prachtige exemplaren hebben voor de kerst. Ik dacht meteen: ‘Dit moet ik in een artikel verwerken!’

Jurk 1 

Dit is meteen een heel mooi en vrouwelijk model. In 2019 hebben we natuurlijk heel veel lange jurken en rokken gezien en daar past deze jurk perfect bij. Het is een omslagjurk waardoor er ook een mooi decolleté ontstaat en er gelijk een mooi accent wordt gecreëerd bij de taille. De mouwen sluiten ook met een strikje waardoor de jurk extra feestelijk wordt. Het model draagt de jurk met laarsjes maar persoonlijk zou ik hem, zeker met de feestdagen, combineren met een hak.

Productnaam: GEISHA 97851-21 ZWART 

Prijs: €79,99

Jurk 2

Ben je meer van een blousemodel? Dan zit je met deze jurk goed. Het is een nette jurk met een lange mouw. De jurk heeft een mooi, glad stofje en dat vind ik hem persoonlijk extra feestelijk maken. Daarnaast heeft hij een zwart Pied de Poule dessin. Om de middel heeft hij een ceintuur die gestrikt moet worden en hij sluit met knoopjes. Qua lengte valt hij iets boven de knie waardoor ik hem wel erg leuk vind met een laarsje met hak.

Productnaam: GEISHA 97814-20 ZWART

Prijs: €89,99

Jurk 3

Ben je iets meer basic? Dan is jurk 3 perfect voor jou. Sowieso is dit echt een jurkje dat een musthave is in iedere kast. Je kunt hier namelijk zoveel kanten mee uit. De jurk zit mooi aangesloten, heeft een nette v-hals en een driekwart mouw. Daarnaast heeft hij een leuk detail op de schouders. Eventueel zou je hem kunnen opleuken met een mooi ceintuur.

Productnaam: GEISHA 97509 ZWART

Prijs: €89,95

Dit zijn wat mij betreft drie prachtige, zwarte jurken voor kerst. Op dit moment zie je in de winkels heel veel glitters, sparkles en pailletten maar een stijlvolle zwarte jurk doet het ieder jaar goed. Daarnaast kun je hem ‘oppimpen’ zoveel je wilt. Een grote statement ketting of oorbellen erbij inclusief een bijpassende clutch en de look is direct weer wat feestelijker. Met een basic zwarte jurk kun je alle kanten op en daarnaast kun je hem op meer gelegenheden prima dragen. Zo heb je een item die je niet alleen met kerst aan kan. Wel zo fijn!

Welke van de drie is jouw favoriet? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 23 december 2019 / 12:04

    Bedankt voor de leuke inspiratie, Lindsey! Ik heb voor deze kerst ook gekozen voor een zwarte jurk en ik kan niet wachten om hem aan te trekken! Fijne feestdagen alvast. 🙂

    Liefs,
    Noah van Maes & Hills