fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Last minute plannen in December

Het is een hele drukke maand. Op mijn werk is het op dit moment even wat rustiger maar wat betreft mijn blog en mijn instagram is het echt ontzettend druk. Daarnaast is het natuurlijk niet voor niets een feestmaand en dus is het ook druk wat betreft gezellige dingen zoals etentjes en borrels. Ben jij benieuwd naar mijn last minute plannen in december? Lees lekker mee.

Last minute plannen in December

Een goed boek lezen

Wat je misschien niet van mij weet is dat ik dol ben op lezen. Het probleem is alleen dat op het moment dat ik in een goed boek zit, ik niet meer stop met lezen. In een normale werkweek, in combinatie met mijn instagram en blog, heb ik hier gewoon geen tijd voor. Tussen de kerst en Oud&Nieuw in hoop ik even wat minder te werken en tijd vrij te kunnen maken om te lezen. Ik heb een Sim Only abonnement op mijn iPhone Xr en ik kan onbeperkt bellen maar tussen kerst en oud en nieuw hoop ik dit juist even te beperken.

Borrelen met vrienden en familie

Aankomend weekend is het al hoog tijd voor de diverse borrels. Zowel op vrijdag, als op zaterdag en zondag heb ik een kerstborrel gepland. De borrel op vrijdag organiseer ik zelf en dat vind ik heel leuk om te doen. Met al die borrels hoor je mij niet klagen hoor, haha! Ik vind dit echt helemaal thuishoren in de maand december en ga er lekker van genieten. Oh en natuurlijk genieten van de nodige hapjes en drankjes. Op de lijn letten we in januari wel weer, haha.

Het verzorgen van een grand dessert

Mijn schoonmoeder maakt altijd een uitgebreid diner met kerst. Het voor-, tussen- en hoofdgerecht vind ze ontzettend leuk om te maken maar het nagerecht is minder haar ding. Laat dat nu echt helemaal mijn ding zijn. Zo heb ik met kerst 2017 bijvoorbeeld een merenguetaart met vers fruit en macarons gemaakt. Dit jaar ben ik van plan om een grand dessert te maken met daarop allemaal verschillende toetjes. Dat wordt op 24 december de hele dag in de keuken staan. Dat vind ik overigens geen straf maar juist ontzettend leuk om te doen.

Wat zijn jouw plannen nog, de laatste twee weekjes van december? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

 1. Lindsy
  19 december 2019 / 06:14

  Welke shampoo heb je op dit moment in je douche staan???
  Dat is een gekke afsluiting van dit stuk.
  Dat was vast een foutje, hihi?

  • 19 december 2019 / 09:29

   Whaha thanks voor je oplettendheid. Ik kopieer die onderstaande foto altijd uit een voorgaand artikel en bij deze ben ik dus per ongeluk vergeten de tekst aan te passen, oeps! Bij deze aangepast. Nogmaals thanks 😉